ممکن است در برخی از وب سایت ها با نماد نارنجی «اشتراک به RSS» برخورد کرده باشید. به نوعی این علامت می تواند همان نقش یک نشانک مرورگر را برای شما ایفا کند، با این تفاوت که امکانات منظم تری را برای وبگردی و خواندن اخبار و مقالات در اختیار شما قرار می دهد.
RSS در واقع روشی برای توزیع داده های جدید است که روزانه در وب سایت ها منتشر می شود، از اخبار و مقالات گرفته تا بررسی ها و بررسی ها. در آینده با تیرازیس فایل همراه باشید تا RSS را معرفی کرده و با مزایای آن و نحوه استفاده از آن آشنا شوید.
RSS (مخفف Really Simple Syndication) یا سادهتر همنشر، یک فید وب است که در عین حال، نحوه تعامل کاربران با محتوا در فضای مجازی را بهبود میبخشد و دسترسی سریعتر و آسانتر به «بهروزرسانیهای وبسایت» را فراهم میکند. قالب استاندارد و مبتنی بر XML. او انجام می دهد. این فناوری ارتباط بسیار ساده ای با این وب سایت ها (Web Syndication) برقرار می کند و خلاصه یا متن کامل مقالات را به همراه ابرداده آنها (تاریخ انتشار و نام نویسنده) از طریق خبرخوان RSS یا فید خوان در اختیار کاربر قرار می دهد.
اصطلاح Syndicate از نظر معنی مشابه است بازنشر مطالب این نشان می دهد که تمرکز اصلی آن پخش و توزیع محتوا از طریق بستری متفاوت از پلت فرم اصلی است. زمانی که وب سایت امکان بازنشر خلاصه یا تمام مطالب آن را در وب سایت های دیگر فراهم می کند، گفته می شود که به روش syndication رفته است.
به عبارت ساده، فیدهای RSS شما را از بررسی مداوم وب سایت های مورد علاقه خود برای اخبار و مقالات جدید نجات می دهد. امروزه، اکثر وب سایت ها این فناوری را اغلب به صورت رایگان (و به ندرت با هزینه اشتراک) ارائه می کنند تا تعامل کاربران با وب سایت خود را افزایش دهند و آخرین محتوای منتشر شده مانند اخبار، مقاله ها یا محتوای صوتی و تصویری جدید را به سرعت دریافت کنند. ممکن است. کاربران برای ارائه
فیدهای RSS فایل های متنی ساده و استاندارد با فرمت XML هستند که با استفاده از نرم افزار RSS Reader یا Feed Readers بارگذاری می شوند و پس از هر به روز رسانی در مدت زمان بسیار کوتاهی دسترسی کاربران را فراهم می کنند. هر وب سایتی می تواند یک یا چند فید RSS داشته باشد که در آن محتوا به ترتیب از جدیدترین به قدیمی ترین فهرست شده باشد. اینها به دو صورت تغذیه می کنند بطور خودکار یا کتابچه راهنمای تولید می شوند:
مدیریت محتوا در اکثر وب سایت ها و وبلاگ های مطرح با کمک ابزار و نرم افزاری به نام سیستم مدیریت محتوا یا CMS (مخفف Content Management System) انجام می شود. در این وب سایت ها زمانی که نویسنده مطالب را با نرم افزار CMS منتشر می کند، کدهای مورد نیاز بطور خودکار آنها برای تولید یک فید RSS ایجاد می شوند و زمانی که محتوای جدید منتشر می شود، این محتوا جایگزین محتوای قدیمی می شود. امروزه بیش از ۷۰ درصد وب سایت ها از سیستم مدیریت محتوا استفاده می کنند.