اسناد دادگاه حاکی از آن است که یک تاجر برجسته در ایالات متحده و کانادا متوجه شد که تعدادی از مشتریانش تمایلی به ادامه همکاری با او ندارند. در همین راستا تاجر وارد گوگل شد و نام او را جستجو کرد. وی در سال 2007 این جستجو را انجام داد و متوجه شد که سایتی به نام RipoffReport مدعی شده است که این تاجر در سال 2006 به اتهام کودک آزاری محکوم شده است.
قاضی حسین می گوید که گوگل بارها درخواست های شاکی را نادیده گرفته و گفته است که او هیچ کاری نمی تواند بکند. گوگل گفت که می تواند لینک مقاله را در نسخه کانادایی موتور جستجو حذف کند، اما نه نسخه آمریکایی. در سال 2011، دادگاه عالی کانادا حکمی در رابطه با هایپرلینک ها در یک پرونده غیرمرتبط صادر کرد و گوگل پس از صدور حکم، هایپرلینک ها را دوباره فعال کرد.
پس از مشاهده گزارش نادرست، شاکی به گوگل رفت و از شرکت خواست که یافتن پست را برای افراد دیگر سختتر کند. گوگل گفته است که طبق قوانین ایالات متحده، حذف لینک مجاز نیست. ماده 230 قانون نجابت ارتباطات آمریکا به صراحت بیان می کند که شرکتی مانند گوگل مسئولیتی در قبال محتوای متفرقه ندارد.
شاکی پرونده می خواست 6 میلیون دلار جریمه از گوگل دریافت کند اما در نهایت قاضی جریمه 500 هزار دلاری در نظر گرفت. قاضی همچنین اعلام کرد که گوگل باید تمام پیوندهای مقاله حاوی ادعاهای نادرست را در کبک، کانادا غیرفعال کند.