به گفته وی، «نمیتوانیم درباره اقتصاد دیجیتال و هوش مصنوعی بدون صحبت از صنعت موبایل و نقش آن در اکوسیستم صحبت کنیم». رئیس کمیسیون اقتصاد دیجیتال مجلس در ادامه به ویژگی های عصری که در آن زندگی می کنیم اشاره کرد و استفاده از تلفن همراه را در این عصر ضروری خواند:
وی ادامه داد: در دوره چهارمین انقلاب صنعتی هستیم که برخی آن را دوره اقتصاد دیجیتال نامیده اند، در این دوران موبایل تنها یک وسیله کمکی نیست، بلکه یک ابزار ارتباطی و زیرساختی و یک وسیله ضروری است، امروزه خدمات بسیاری ارائه می شود. با استفاده از تلفن همراه ارائه می شوند.حضور تلفن همراه در جنبه های مختلف زندگی نشان می دهد که بشر به ارزش دیجیتالی این ابزار پی برده است.
این نماینده مجلس با توجه به اهمیتی که توانگر برای تلفن همراه عنوان کرد، فراگیرتر شدن تلفن همراه را یک نیاز اساسی دانست و در این خصوص توضیح داد: هنوز باید تلاش زیادی کنیم تا تلفن همراه مورد استفاده گسترده قرار گیرد، سرعت توسعه و عرضه آن متنوع است و روند صعودی آن باید دنبال شود.دسترسی به انواع گوشی های تلفن همراه باید فراتر از یک منطقه جغرافیایی و یک طبقه اجتماعی خاص باشد.موبایل به جای سرویس دهی به سیستم ها مانند گذشته باید سیستم ها و فناوری های جدیدی را ایجاد کند. به کمک فن آوری بشر.”
میثم عابدی معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات نیز در سخنانی کوتاه بر لزوم همکاری وزارت ارتباطات، حریم خصوصی و مجلس تاکید کرد و همچنین گفت: این نهادها باید با واردکنندگان نیز تعامل داشته باشند. و فعالان صنعت موبایل برای اینکه بتوانند به اهداف مورد نظر در این صنعت دست یافتند.
دبیر انجمن واردکنندگان موبایل، یکی از اعضای سازمان نظام صنفی رایانه ای استان تهران، رئیس شورای سیاستگذاری کنگره موبایل ایران و دبیر اجرایی این کنگره نیز در مراسم افتتاحیه حضور داشتند.
این کنگره با حمایت اتاق اصناف، انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی، انجمن تولیدکنندگان نرم افزار موبایل، انجمن فروشندگان موبایل و صوتی تصویری، انجمن تجهیزات مخابراتی و ستاد اقتصاد دیجیتال ریاست جمهوری برگزار می شود. معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از دوم تا پنجم برگزار می شود. اسفند در محل نمایشگاه ایران مال برگزار می شود.