در هر صورت ممکن است این شرایط در شما وحشت ایجاد کند و خود را در محیطی بی نهایت بیابید که حد و مرزی ندارد و احساس امنیت نکنید و در نهایت باعث شود به سیستم عامل ویندوز برگردید; اما باید کمی صبر کنید و به خودتان زمان بدهید تا با محیط لینوکس آشنا شوید.
اگر چنین موقعیتی را تجربه کرده اید یا در حال حاضر در آن هستید، ممکن است خیالتان راحت باشد که سیستم عامل های مبتنی بر لینوکس را می توان به طور کامل سفارشی کرد تا شبیه ویندوز یا MacOS باشد. تنها چیزی که طول می کشد کمی زمان برای یادگیری و آموزش ابزارهای در اختیار شما در لینوکس است.
علاوه بر این، توصیه می کنیم اگر با گزینه های کنترلی زیادی در یک توزیع مواجه شدید، فکر نکنید که می توانید با تغییر توزیع و مهاجرت به توزیع دیگر بر این ترس غلبه کنید. در عوض، سازگاری شما با لینوکس ممکن است دشوارتر و پیچیده تر شود. فراموش نکنید که هر خانواده از توزیع های لینوکس متفاوت است و تجربه و ابزار دسکتاپ منحصر به فردی را ارائه می دهد.
جابهجایی بین توزیعهای مختلف زمانی که کاملاً بین پنج مدیر بسته مختلف و چندین محیط دسکتاپ سردرگم شدهاید، گره را از بین میبرد. در نتیجه، بهتر است یکی از توزیع های مختلف لینوکس را انتخاب کنید و ماه ها را صرف یادگیری آن کنید.
6. ترس از خط فرمان و دستورات
خط فرمان نزدیک ترین دوست و همکار شما در سیستم عامل های لینوکس است. اگر فکر می کنید بعد از نصب لینوکس می توانید ترمینال را رها کنید، سخت در اشتباهید. بسته به مشکلی که سعی در حل آن دارید، در نهایت باید امروز یا فردا دستوری را در ترمینال تایپ کنید.
بسیاری از توزیع های لینوکس برای کاهش استفاده از خط فرمان طراحی شده اند. اما ترمینال برای چندین دهه همیشه جزء جدانشدنی لینوکس بوده است و امروزه جدا کردن ترمینال از محیط لینوکس غیرممکن است.
7. دست کم گرفتن قدرت پشتیبان
تا به حال متوجه شده اید که یک اشتباه می تواند باعث از کار افتادن یک برنامه در سیستم شود و شما را با یک صفحه سیاه سفید خالی کند. در چنین شرایطی، داشتن یک فایل پشتیبان و یک نسخه پشتیبان کامل به بازیابی سیستم کمک می کند و راهی برای اطمینان از سلامت فایل ها در زمانی که سیستم عامل به درستی اجرا نمی شود، می باشد.