چگونه هارد اینترنال را به اکسترنال تبدیل کنیم؟


یکی از مشکلات رایج هنگام خرید هارد کامپیوتر، انتخاب بین هارد اکسترنال و هارد دیسک داخلی است. هر دو نوع هارد دیسک مزایا و معایب خاص خود را دارند. هارد اینترنال برای مواقعی که نیازی به انتقال اطلاعات ندارید انتخاب بسیار مناسبی است و بر خلاف هاردهای اکسترنال قابلیت جابجایی دارند.

حال اگر بتوانید هارد اینترنال را به هارد اکسترنال تبدیل کنید، می توانید از مزایای هر دو در یک فرمت بهره مند شوید. در این مقاله تیرازیس فایل به معرفی روش های تبدیل هارد اینترنال به هارد اکسترنال می پردازیم و شما را با کاربردها و نکاتی که قبل از انجام این کار باید در نظر داشته باشید آشنا می کنیم.

هارد داخلی در مقایسه با هارد اکسترنال

هارد دیسک های کامپیوتر، چه داخلی و چه خارجی، هر دو برای ذخیره سازی داده ها استفاده می شوند. هنگامی که دستگاه ذخیره سازی اطلاعات مستقیماً به مادربرد متصل می شود به آن حافظه داخلی یا هارد داخلی می گویند و هنگامی که دستگاه ذخیره سازی با کابل خارجی به مادربرد متصل می شود به آن حافظه خارجی یا هارد اکسترنال می گویند.

وقتی صحبت از سرعت به میان می آید، هارد دیسک های داخلی، به خصوص درایوهای NVMe، بهترین سرعت را ارائه می دهند. این هارد دیسک ها به مادربرد و پردازنده نزدیک هستند و در نتیجه سرعت انتقال اطلاعات را افزایش می دهند. از سوی دیگر، هاردهای اکسترنال معمولاً در صورتی که به درستی محافظت نشده باشند کندتر و آسیب پذیرتر هستند.

مزایا و معایب هارد دیسک های داخلی

هاردهای اینترنال در داخل کیس کامپیوترها یا بدنه لپ تاپ ها نصب می شوند و از برق سیستم برای کارکرد خود استفاده می کنند. این هارد ها به راحتی در دسترس نیستند و قابل حمل نیستند و از آنجایی که در داخل سیستم قرار می گیرند معمولا ضد ضربه یا ضد آب نیستند. البته این آسیب پذیری ها تا زمانی که اقدام به حذف آن ها از کیس نکنید، مشکلی برای هارد داخلی ایجاد نمی کند.

مزایا و معایب هارد اکسترنال

مهم ترین ویژگی هارد اکسترنال قابلیت حمل آن ها است. معمولا قطعات این نوع هارد را ضد ضربه، ضد آب، ضد ضربه و مقاوم تر می سازند تا داده ها در حین انتقال آسیب نبینند. برق مورد نیاز این نوع هارد توسط کابل های USB و اتصال آن به سیستم تامین می شود.

مزایای تبدیل هارد اینترنال به هارد اکسترنال

هارد اینترنال کامپیوتر معمولا اطلاعات مهم زیادی را در خود ذخیره می کند و گاهی اوقات ممکن است در مکان دیگری یا در سفر به این اطلاعات نیاز داشته باشید و یا کامپیوتر شما به دلایل سخت افزاری آسیب دیده باشد و بخواهید اطلاعات را از هارد داخلی آن به یک دستگاه انتقال دهید. سیستم جدید در چنین شرایطی بهترین و مقرون به صرفه ترین راه برای جابجایی اطلاعات و محافظت از آن، تبدیل همان هارد داخلی به هارد اکسترنال است.

معایب تبدیل هارد اینترنال به هارد اکسترنال

وقتی هارد اینترنال را به هارد اکسترنال تبدیل می کنید، ممکن است به دلیل قابل حمل بودن و جابجایی زیاد آسیب ببیند. ضمناً وصل و قطع منبع تغذیه برای هاردهای داخلی مضر بوده و عمر آن را تا حدودی کاهش می دهد.

روش های تبدیل هارد اینترنال به هارد اکسترنال

برای تبدیل هارد اینترنال به اکسترنال، ابتدا باید مطمئن شوید که هارد داخلی شما قابلیت تبدیل به هارد اکسترنال را دارد و از تفاوت هارد اینترنال 2.5 اینچی و هارد داخلی 3.5 اینچی آگاه باشید. راندن.

ابعاد

هاردهای داخلی معمولاً به دو دسته 2.5 اینچی (هارد دیسک لپ تاپ) و 3.5 اینچی تقسیم می شوند که عرض اولی 2.5 اینچ (6.35 سانتی متر) و عرض دومی 8.89 سانتی متر است.