چرا تلویزیون های قدیمی جدید با مشکل سوختن پیکسل مواجه نمی شوند؟


اکثر خریدارانی که پس از تهیه تلویزیون قدیمی با مشکل مواجه شده اند، به طور کلی این موضوع را به دو صورت مطرح می کنند: گروهی از این افراد از پایان کار تلویزیون های پلاسما ابراز تاسف می کنند و گروهی دیگر در مقابل کارشناسانی که خرید تلویزیون های قدیمی را توصیه کرده اند موضع گیری می کنند.

اولین نسل تلویزیون های قدیمی به نوعی الهام بخش تلویزیون های پلاسما بودند تا زمانی که سازندگان تصمیم گرفتند تولید آنها را متوقف کنند. دلیل اصلی این بود که تلویزیون های قدیمی رنگ مشکی عمیق تری را نشان می دادند و اشباع رنگ شگفت انگیزی داشتند. اما قیمت آنها به دلیل راندمان پایین تولید و هزینه تحقیق و توسعه بسیار بالا بود.

در فرآیند اولیه، پیوندهای کربن-هیدروژن برای ساخت عناصر آلی استفاده شد. دانشمندان بعدا متوجه شدند که پیوند کربن-هیدروژن در مدت کوتاهی شکسته می شود. سرانجام، تصمیم گرفته شد که دوتریوم جایگزین پیوند کربن-هیدروژن شود. دوتریوم ایزوتوپی از هیدروژن است که پیوند پایدارتری برای اتم های کربن فراهم می کند. اگر به موضوعات علمی علاقه دارید می توانید این مقاله مرتبط با لینک های دوتریوم را مطالعه کنید.

ال‌جی دیسپلی، یکی از زیرمجموعه‌های ال‌جی الکترونیکس، از عبارت OLED EX برای بازاریابی این فناوری جدید استفاده کرد. OLED EX نه تنها شامل تغییر عناصر شیمیایی بود، بلکه مجموعه ای از بهینه سازی های نرم افزاری را در الگوریتم نوری نیز اعمال کرد. ال‌جی این بهینه‌سازی‌ها را منحصراً اعمال کرد.

نتیجه این کار تولید پنل OLED بهتر و روشن تری بود که وارد تلویزیون های OLED سال 2021 از جمله LG C1 OLED شد.

کدام تلویزیون های ال جی خوب و کدام بد هستند؟