حزب کمونیست چین علاقه زیادی به اتوماسیون دارد و با افزایش سن جمعیت و کاهش جمعیت آن، از دستگاه های خودکار در زمینه های مختلف، از مراکز تولیدی گرفته تا تاکسی های درون شهری، استفاده می کند.
مدیران چینی می گویند ترمینال هوشمند هوآوی که بخشی از بندر 200 کیلومتر مربعی تیانجین است، به 200 کارمند این امکان را می دهد تا محموله را به کامیون هایی منتقل کنند که قبلاً 800 نفر می توانستند جابجا شوند.
یو کانمدیر فناوری کسب و کار پورت های هواوی گفت: ما معتقدیم که این راه حل در تیانجین پیشرفته ترین راه حل در جهان است. ما معتقدیم که این راه حل می تواند در سایر بنادر نیز اعمال شود.»
هواوی که در ایران به تولید گوشی های هوشمند معروف است، بزرگترین تامین کننده تجهیزات شبکه اپراتورهای تلفن همراه در جهان است. در پی اعمال تحریم های شدید دولت دونالد ترامپهواوی امکان ارائه پردازنده و دسترسی به فناوری های آمریکایی را از دست داد. ممنوعیت هواوی نتیجه تنش سیاسی-اقتصادی بین دولت آمریکا و دولت چین بود. ترامپ در آن زمان گفت که هواوی روابط نزدیکی با حزب کمونیست دارد و از داده های کاربران آمریکایی سوء استفاده می کند.
دولت واشنگتن می گوید هواوی یک “تهدید امنیتی” است و دولت چین را قادر می سازد از طریق تجهیزات شبکه خود در سراسر جهان جاسوسی کند. هواوی این ادعا را قویا رد کرده است. ایالات متحده و متحدانش مانند ژاپن و استرالیا استفاده از تجهیزات شبکه هواوی را در دکل های مخابراتی خود ممنوع یا به شدت محدود کرده اند.
پس از اعمال تحریم های آمریکا، استفاده از سرویس های موبایل گوگل در گوشی های هواوی ممنوع شد. با تشدید تحریم ها و قطع دسترسی هواوی به پردازنده، عملاً شاهد فلج شدن تجارت موبایلی این شرکت بودیم. هواوی در سال 2020 برای دور زدن تحریم ها، افزایش فروش گوشی های این برند و در نهایت افزایش درآمد، آنر را به یک شرکت مستقل تبدیل کرد.
هواوی که تقریبا 200000 نیروی کار دارد، توانسته جایگاه خود را به عنوان برترین تولید کننده تجهیزات شبکه از طریق بازار پررونق در چین و سایر کشورهایی که ایالات متحده در آنها نفوذ زیادی ندارد، حفظ کند. برخی کشورها با درخواست آمریکا مبنی بر ممنوعیت تجهیزات شبکه هواوی موافقت نکردند.
پاولین بادبه گفته این تحلیلگر، هواوی در حال حاضر یک “بازیگر کلیدی” در بازار شبکه های داده است و دانش زیادی در این زمینه دارد.
به گزارش آسوشیتدپرس، هواوی 20 تیم مجزا ایجاد کرده است که بر روی کارخانه ها، معادن، بیمارستان ها، نیروگاه ها و سایر صنایع متمرکز شده اند. کسب و کار فناوری خودران هوآوی دارای 3000 نیروی کار است و از سال 2020 تا 2021 بیش از 2 میلیارد دلار بودجه دریافت کرده است. هواوی یکی از اولین شرکت هایی بود که شبکه مورد نیاز “شهرهای هوشمند” را برای کنترل ترافیک و نظارت پلیس توسعه داد.