تدروس آدهانومدبیرکل سازمان جهانی بهداشت در نشست مجمع جهانی بهداشت در سوئیس از کشورها خواست برای مقابله با احتمال شیوع بعدی این بیماری آماده باشند. با این حال، آیا واقعاً سیاست گذاران پس از سال ها مرگ و رنج غم انگیز، درس های لازم را آموخته اند؟
به گزارش سیبیاس نیوز، تدروس گفت: «تهدید ظهور گونه دیگری که باعث افزایش بیماری و مرگ میشود همچنان وجود دارد و خطر ظهور یک عامل بیماریزا که کشندهتر از ویروس کرونا است که باعث کووید میشود، همچنان وجود دارد. حاضر.”
تدروس همچنین خاطرنشان کرد که کووید، که حدود هفت میلیون نفر را در سراسر جهان کشته است، از بین نرفته است، اما می تواند به زودی تنها به یکی از تهدیدهای نوظهور تبدیل شود. وی به کشورهای عضو گفت: پایان کووید-19 به عنوان یک وضعیت اضطراری بهداشتی جهانی به معنای پایان کووید-19 به عنوان تهدیدی برای سلامت جهانی نیست. وی افزود: این را نمی توان به تعویق انداخت، زمانی که آخرالزمان بعدی فرا می رسد باید برای پاسخ قاطع، جمعی و عادلانه آماده باشیم.
کارشناسان هشدار دادهاند که تماس انسان با حیوانات وحشی میتواند خطر انتقال عوامل بیماریزا از حیوانات به انسان را افزایش دهد، که ممکن است علت شروع همهگیری کووید-19 باشد.
لیست پاتوژن های احتمالی همچنان در حال رشد است. سی بی اس سال گذشته گزارش داد که تنها از سال 2009، دانشمندان آمریکایی بیش از 900 ویروس جدید را شناسایی کرده اند.