نقد و بررسی Motorola Edge 30 Fusion; نیمه پرچمدار با اندروید خالص


لازم به ذکر است که با تغییر پروفایل به Saturated علاوه بر کاهش دقت رنگ های نمایش داده شده، دمای رنگ نیز به سمت سردی گرایش پیدا می کند. اگرچه محتوای پنل P-OLED دستگاه 144 بار در ثانیه رفرش می شود، اما اگر حالت Auto را در تنظیمات نمایشگر انتخاب کنید، نرخ تازه سازی از 120 هرتز تجاوز نمی کند که احتمالا برای افزایش عمر باتری انجام می شود.

با انتخاب حالت 144 هرتز، نرخ به روز رسانی به این عدد افزایش می یابد و در اکثر سناریوها در همان سطح باقی می ماند و حتی هنگام نمایش عکس ها کاهش نمی یابد. در حالت خودکار، محیط برخی از برنامه ها به 90 هرتز و در صورت مشاهده عکس، صفحه نمایش به 60 هرتز کاهش می یابد. فراموش نکنید که هنگام اسکرول صفحه، نرخ تازه سازی 120 هرتز خواهد بود. اگر Peek Display فعال شود، نرخ تازه سازی نمایشگر به 48 هرتز می رسد که پایین ترین نرخ پشتیبانی شده توسط پنل خواهد بود.

خوشبختانه باگ Edge 30 Pro که مانع از افزایش نرخ رفرش تصویر هنگام اجرای اپلیکیشن یوتیوب می شد، در مدل Fusion برطرف شده است و نمایشگر در حالت خودکار بین نرخ های 60 تا 120 هرتز نوسان می کند.

اگرچه محتوای HDR10+ گسترده نیست و ویدیوهای زیادی با عمق رنگ 10 بیتی موجود نیست، اما همچنان می‌توانید چنین ویدیوهایی را در یوتیوب تماشا کنید و از کیفیت رضایت‌بخش پنل لذت ببرید. اگر Edge 30 Fusion در کنار محصولی با پنل 8 بیتی و پخش ویدیوهای Dolby Vision قرار گیرد، به راحتی می توانید تفاوت کیفیت این دو دستگاه و برتری نماینده موتورولا را مشاهده کنید. روشنایی بالای پنل نیز به جذابیت بیشتر محتوا کمک کرده است.

دستگاه تشخیص اثرانگشت

سنسور اثر انگشت Edge 30 Fusion در زیر پنل P-OLED آن قرار گرفته و از دقت نسبتا خوبی بهره می برد. فرآیند ثبت اثر انگشت جدید به سرعت انجام می شود و کاربر می تواند تا 5 انگشت دستگاه را تشخیص دهد.

با توجه به سنسور نوری و نیاز به حداکثر نوردهی پیکسل های زیر انگشت، ممکن است نور سنسور هنگام باز کردن قفل دستگاه در تاریکی آزاردهنده باشد که اجتناب ناپذیر است و تنها در صورت داشتن شست بزرگ، از شر آن در امان خواهید بود. کوری لحظه ای در شب