معاون بازرگانی زیتل: مهمترین چالش FTTH با شهرداری ها، مخابرات و سازمان های مرتبط است.


اجرای اینترنت فیبر نوری در مدارس با امضای تفاهم نامه بین وزارت ارتباطات و فناپتلکام به عنوان مجری طرح آغاز شد.

زیتل در حاشیه این نشست اعلام کرد که آماده ارائه سرویس کامل FTTH به کاربران شهرستان پردیس است و از این محصول رونمایی شد.

از سال گذشته که فناپ مخابرات و زیتل مجوزهای خود را ادغام کردند، زیتل توانست خدمات فیبر نوری را در سراسر کشور ارائه دهد.

میلاد آسانلو، معاون بازرگانی شرکت زیتل در این خصوص به تیرازیس فایل گفت: شرکت زیتل از چند سال گذشته خدمات TDLTE را در زمینه اینترنت ثابت ارائه می دهد و در زمینه ارائه اینترنت 5G نیز تلاش هایی داشته است. موفق شد و به زودی راه اندازی خواهد شد. اما هنوز هم بهترین سرویس اینترنت تقریباً در کل جهان، سرویس FTTH است که مبتنی بر فیبر است و دیگر مشکلی ندارد.” از این روز شرکت Zitel و Fenaptelcom تصمیم به ادغام مجوزها و دریافت مجوز UNSP برای فعالیت در زمینه ارائه اینترنت فیبر نوری در کشور گرفتند.

به گزارش آسانلو، اقدامات زیرساختی در این زمینه انجام شده و سرویس FTTH در بسیاری از شهرها شروع به فعالیت می کند. امروز این محصول متولد شد و در حاشیه برنامه امروز در پردیس زیتل با اعلام اینکه به عنوان اولین شهر استان تهران آماده ارائه سرویس کامل FTTH به کاربران هستیم، گفت: پیش از این در کیش اینترنت فیبر نوری ارائه کردیم و تصمیم گرفته‌ایم در رشت تهیه کنیم و سپس با حداکثر پوشش وارد اهواز می‌شویم.»

زیتل نیز در تلاش است تا این سرویس را در تهران ارائه کند، اما به گفته اسانلو، تهران سختی های خاص خود را دارد: «در FTTH، چالش ها اغلب به شهرداری و مخابرات و همچنین سازمان های دیگر مربوط می شود، تهران یک کلان شهر است و شما نیاز دارید. مجوز برای هر کار جزئی. در این راستا امیدواریم سازمان ها ما را در این امر یاری کنند.»

به گفته وی، سرمایه گذاری در این شبکه در کشورهای پیشرفته هزینه بر است و یک شرکت نمی تواند این سرمایه گذاری را در همه جا انجام دهد.

استاندار تهران در جلسه امروز تاکید کرد: بر اساس برنامه ای که کارشناسان در نظر گرفته اند به تمامی استانداران و شهرداران ابلاغ شده است که پیگیری کنند و اقدامات فنی و اجرایی شبکه فیبر نوری با کمترین تغییر شکل در سطح زمین و بدون ایجاد عوارض شهری و عوارض در حوزه فنی اجرا خواهد شد.

اسانلو همچنین با بیان اینکه همکاری این تشکل ها در پردیس صورت گرفته است گفت: امیدواریم این وحدت همه جا باشد اما کار در اشل تهران از نظر بافت و ساختار شهری با پردیس متفاوت است و امیدواریم بتوانیم این توسعه را انجام دهیم. 24 ساعت شبانه روز و بتوانیم خدمات خوبی را به کاربر ارائه دهیم که در خور شأن کاربر ایرانی باشد.»

این پردیس با 300 هزار نفر جمعیت در تهران واقع شده است.