مدیرعامل گروه شرکت های فناپ در نشست معرفی نماد بورس پرداخت الکترونیکی پاسارگاد از ورود اولین هلدینگ فناپ به بازار سرمایه خبر داد و گفت: شرکت های فناوری محور فعال در حوزه ICT بالاترین ارزش ها را در بازار سرمایه دارند. بازار سرمایه.
به گزارش واحد برندسازی و روابط عمومی فناپ، دکتر شهاب جوانمردی با ابراز خرسندی از معرفی شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد و ورود نماد «پیپود» به بورس تهران که ظهر دوشنبه 31 اسفندماه برگزار شد، اظهار داشت: ، در دانشگاه خاتم. پی اس پی پاسارگاد با نماد «پپاد» به عنوان اولین هلدینگ فناپ در بورس، تصریح کرد: با افتخار فرزند بانک پاسارگاد هستیم و از آنجایی که حسن نیت والدین نقش مهمی در معرفی فرزند دارد، سرقفلی از سهام بانک پاسارگاد نیز نمای روشنی از سهام شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد به مخاطبان ارائه می شود.
وی با اشاره به چشم اندازی که منجر به تشکیل و مدیریت شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد شد، به تشریح نقش PSP پاسارگاد در اکوسیستم فناپ و جایگاه متفاوت این شرکت نسبت به سایر PSP های فعال در بازار پرداخت.
مدیرعامل هلدینگ فناپ گفت: بانک پاسارگاد در سال 1383 ماموریتی فراتر از ارائه خدمات به یک بانک برای تاسیس فناپ متصور بود و امروز شاهدیم که با وجود رکود اکثر صنایع، حوزه اقتصاد دیجیتال همچنان به رشد، توسعه و رشد خود ادامه می دهد.
دکتر جوانمردی تاکید کرد: نگاهی به بازارهای جهانی نیز نشان میدهد که شرکتهای فناوریمحور فعال در حوزه ICT بالاترین ارزشها را در بازار سرمایه دارند و بیشترین رشد متعلق به این شرکتها است.
مدیرعامل گروه شرکت های فناپ گفت: با توجه به اینکه توسعه نظام اقتصاد دیجیتال کشور نیازمند شرکت های بزرگ و قدرتمند است، از سال 1388 چشم انداز فناپ را تا سال 1404 بازنگری کرده ایم و در افق 4 ساله داریم. فروش هدفمند معادل 1% تولید ناخالص داخلی. . همچنین طرح ایجاد 10 هزار شغل مستقیم و 100 هزار شغل غیرمستقیم نیز در این منظر دیده شده است.
وی تصریح کرد: به دنبال تبدیل شدن به پل نوآوری کشور در آینده و گره زدن توسعه گذشته صنایع قبلی و پیشرفته کشور در مسیر تحول دیجیتال به آینده اقتصاد نوآوری هستیم. زمانی همه فکر می کردند که این مسیر از شکل گیری استارت آپ ها و کسب و کارهای کوچک و نوپا می گذرد، اما امروز مشخص شده است که آنچه تحول کشور را رقم می زند، شرکت های بزرگ فناوری محور هستند که ماموریت دارند. حل مسائل کلیدی کشور
شهاب جوانمردی ادامه داد: در کشور ما با اقتصاد بانک محور، بانک ها بهترین مکان برای رشد شرکت های بزرگ فناوری محور هستند و شاهدیم که با وجود همه موانع، قانون توسعه جهشی دانش بنیان به سمت خود بازگشته است. نظام بانکی برای حمایت از اقتصاد دانش بنیان
وی ماموریت فناپ را در 4 دسته «سبک زندگی»، «صنعت»، «تلکام» و «فین تک» و همچنین هدف گذاری درآمد 74 هزار میلیارد تومانی و سرمایه گذاری 26 هزار میلیارد تومانی تا سال 1404 برای دستیابی به این اهداف عنوان کرد. وی گفت: 25 درصد از معاملات سیستم بانکی کشور از طریق محصول شرکت داتین انجام می شود و این شرکت پس از پاسارگاد PSP دومین مجموعه هلدینگ فناپ خواهد بود که راهی بازار سرمایه می شود. همچنین 25 درصد از تولید محصولات سخت افزاری بانکی توسط «فنپ تک» در منطقه آزاد اروند انجام می شود و «زیرساخت فناپ» یکی از جدی ترین فعالان صنعت هوشمند کشور محسوب می شود که پازل حرکت به سمت صنعت را تکمیل می کند. 4.0.
مدیرعامل گروه شرکت های فناپ با اشاره به دیگر شرکت های این هلدینگ از جمله “فناپ تلکام” و “زیتل” و استارت آپ هایی که با نگاه نوآوری در این گروه فعال شده اند، تاکید کرد: شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد با تغییر مدل کسب و کار خود. در سالهای اخیر، از یک شرکت پرداخت به سمت ارائهدهنده راهحلهای جامع بانکداری الکترونیکی حرکت کرده و فرآیند تحول دیجیتال را کلید زده است. این فرآیند تبدیل دیجیتال، PSP پاسارگاد را از سایر شرکت های پرداخت متمایز کرده است.
به گفته دکتر جوانمردی، بیشترین درآمد شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد از پایانه فروش است و از هر 5 موقعیت در شبکه بانکی، یک موقعیت متعلق به PSP پاسارگاد است.
در این مراسم مسیح تفرشی مدیرعامل شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد با اشاره به عرضه اولیه سهام این شرکت در بورس طی روزهای آینده گفت: شرکت پی اس پی پاسارگاد پس از 17 سال سابقه اجرایی موفق به عرضه شده است. سهام آن در بازار دوم بورس اوراق بهادار.
وی این شرکت را یکی از بهترین ها در صنعت پرداخت دانست که در چند سال گذشته به رشد کارایی و سودآوری خود ادامه داده است.
مدیرعامل شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد گفت: امروز این شرکت با سهامداری بانک پاسارگاد و شرکت فناپ به سمت خدمات ارزش افزوده در حوزه فین تک پیش می رود و چشم انداز آن ارتقای کیفیت زندگی با توسعه نوآوری است. و راهکارهای پرداخت هوشمند
وی سرمایه گذاری برای پرداخت غیر حضوری، تمایز از رقبا، نفوذ در بازار و مدیریت بهره وری را از اولویت های راهبردی این شرکت در سال 1402 برشمرد.
تفرشی با بیان اینکه پرداخت الکترونیک پاسارگاد در رتبه بندی شرکت های برتر کشور (IMI100) عنوان شرکت برتر از نظر رشد سریع را کسب کرده است، افزود: پرداخت الکترونیک پاسارگاد در ارزیابی شاپرک از فروردین 1399 تا بهمن ماه 1401. ، در شاخص مبلغ تراکنش 4 رتبه و در شاخص تعداد تراکنش ها 3 رتبه ارتقا یافته است.
لازم به ذکر است بر اساس اعلام شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد در سال مالی 1401 بیش از 2700 میلیارد تومان سود عملیاتی، 216 میلیارد تومان سود خالص و 72 تومان به عنوان سود هر سهم (EPS) به ثبت رسیده است. شرکت و انتظار می رود این شرکت به همین منوال ادامه دهد. در سال 1402 توانایی دستیابی به بیش از 4800 میلیارد تومان درآمد عملیاتی، 620 میلیارد تومان سود ناخالص، 418 میلیارد تومان سود خالص و 139 میلیارد تومان به عنوان سود هر سهم (EPS) را خواهد داشت.
بر اساس ارزش گذاری انجام شده، قیمت هر سهم «پپاد» 694 تومان و مبلغ 2 هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.