فارکس چیست و چگونه می توان از آن درآمد کسب کرد؟


فعالیت در بازارهای مالی برای بسیاری از افراد و شرکت ها جذاب است. یکی از بازارهای شناخته شده با سابقه چند دهه فعالیت، فارکس است. در این بازار امکان معامله انواع دارایی ها از جمله ارزهای بین المللی مانند دلار و یورو، ارزهای دیجیتال مانند بیت کوین، مشتقات، سهام، انرژی، طلا و چندین دارایی دیگر را خواهید داشت. هدف اصلی معامله گران فارکس حفظ ارزش دارایی های خود و در مرحله دوم کسب درآمد از آن است.

اما فارکس دقیقا چگونه کار می کند؟ چگونه می توانید در مورد آن یاد بگیرید و از آن درآمد کسب کنید؟ در این مقاله به این سوالات پاسخ خواهیم داد. به ما بپیوندید و با روشی مطمئن وارد این بازار سودآور و پر ریسک شوید.

مکانیسم بازار فارکس

فارکس (FOREX) اول از همه یک بازار غیرمتمرکز برای تبادل ارز بین المللی است. منظور از غیرمتمرکز در تعریف این بازار این است که قوانین فارکس توسط دولت ها یا موسسات مالی متمرکز مانند بانک های مرکزی تعیین نمی شود.

شرکت کنندگان در بازار فارکس شرکت های سرمایه گذاری، کارگزاران، معامله گران، بانک ها و بانک های مرکزی هستند. مانند هر بازار دیگری، آنها با نوسانات ارزش دارایی ها سود یا زیان می کنند. در واقع با خرید و فروش یک جفت دارایی، روی افزایش قیمت یکی در مقابل دیگری در آینده حساب می کنند و تمام تلاش خود را می کنند تا پیش بینی های دقیقی داشته باشند.

ماهیت دارایی ها در فارکس

نکته مهم در مورد بازار فارکس ماهیت جفت دارایی آن است. در واقع با خرید اولین دارایی به صورت جفت ارز مانند یورو-دلار (EURUSD) قطعا دومین دارایی یعنی دلار را خواهید فروخت. اولین دارایی را ارز پایه و دومی را ارز متقابل می نامند. حال، اگر با پیش بینی درست در مورد روند قیمت در آینده، موقعیت خرید یا فروش را باز کنید، می توانید از معامله خود سود ببرید.

عوامل نوسان قیمت در فارکس

آنچه ارزش ارزها را در بازار فارکس نسبت به یکدیگر تعیین می کند، قدرت اقتصادی کشور یا منطقه ای است که در آن ارزها به عنوان ارز رایج مبادله می شوند. در اینجا مفهوم نرخ مبادله ای معرفی می شود که عبارت است از نسبت ارزش یک ارز به ارز دیگر. به عنوان مثال، در زمان نگارش این مقاله، نرخ مبادله جفت ارز ین و دلار آمریکا (JPYUSD) برابر با 0.0075 است، یعنی ارزش هر ین ژاپن 0.0075 دلار آمریکا است. تحولات سیاسی، تصمیمات دولت و عوامل ریز و درشت دیگر نیز باعث نوسان قیمت ارزها و افزایش و کاهش برابری آنها در برابر یکدیگر می شود.

چگونه از بازار فارکس درآمد کسب کنیم

چگونه از بازار فارکس درآمد کسب کنیم

با توضیحات مقدماتی ارائه شده، اکنون می توان در مورد اصول و مبانی کسب درآمد در فارکس صحبت کرد. در ابتدا باید اشاره کنیم که برای ورود به بازار فارکس باید در یک کارگزار ثبت نام کنید. یک کارگزار نقش واسطه شما را در بازار فارکس ایفا می کند و با اتصال به بازارهای جهانی معاملات را برای شما انجام می دهد.

آنچه شما باید در انتخاب کارگزاری بیشتر در نظر بگیرید اعتبار آن است. همانطور که گفتیم بازار فارکس غیرمتمرکز است و از شبکه ای از کامپیوترهای موجود در اینترنت تشکیل شده است. اما کارگزاران می توانند تحت نظارت مؤسسات معتبر، تنظیم و تنظیم شده توسط آنها فعالیت کنند.

پس از ثبت نام در کارگزاری، باید حساب خود را با مقدار مشخصی شارژ کنید و در زمان های مناسب پوزیشن های معاملاتی را باز کنید. منابع درآمد یک معامله گر در بازار فارکس را بررسی خواهیم کرد.

سود معاملات روزانه

فارکس یک بازار 24 ساعته است که پنج روز در هفته کار می کند. اما سود معاملات در پایان هر روز معاملاتی توسط شبکه محاسبه و به حساب شما واریز می شود. این مکانیسم صادق است حتی اگر یک موقعیت بلند مدت باز کرده باشید، مانند پوزیشن یک هفته ای.

سود معاملات حمل یا معاملات حمل

اما معنای معامله انتقال در فارکس چیست؟ ? در این استراتژی، معامله گر علاوه بر سود معاملات روزانه، سود حاصل از تفاوت نرخ بهره دارایی ها را به صورت جفت ارز نیز دریافت می کند. این روش تجارت حمل و نقل نامیده می شود. برای موفقیت استراتژی Carry Trade باید منابع خرید ارز با نرخ بهره بالاتر از ارز دیگری با نرخ بهره کمتر را فراهم کنید. نرخ بهره یک شبه نیز به چنین معامله ای تعلق می گیرد که می تواند مثبت یا منفی باشد.

سود حاصل از معاملات آتی و آتی

در معاملات آتی یا آتی، شما قراردادی را با طرف مقابل معامله می کنید که در آن مقدار معینی از دارایی باید در زمان معینی با قیمت توافقی مبادله شود. قدرت تحلیل و پیش بینی در این استراتژی معاملاتی اهمیت بیشتری پیدا می کند.

سود حاصل از معاملات اهرمی

یکی از مهم ترین فرصت ها برای کسب درآمد از بازار فارکس، اهرم است. در این استراتژی، شما می توانید یک موقعیت معاملاتی بزرگ به عنوان مثال 10000 دلار تنها با 100 دلار باز کنید. بنابراین سود شما و البته ضرر احتمالی شما از معامله 1:100 افزایش می یابد.

آماده شدن برای ورود به فارکس با سایت ITB

برای فعالیت در بازار فارکس و موفقیت در آن، باید خود را در مورد مکانیسم، استراتژی های معاملاتی، روش های تحلیل بازار، مدیریت ریسک و موارد دیگر آموزش دهید. در حالت ایده آل، کارگزار شما منابع مطالعاتی زیادی را در اختیار شما قرار می دهد. نمایندگی ITB یکی از معدود آژانس هایی است که به کشورهای منا از جمله کشور ما که منابع آموزشی فارسی زیادی دارد خدمات ارائه می دهد.

فارکس را با آکادمی ITB بیاموزید

فارکس را با آکادمی ITB بیاموزید

پس از ورود به سایت ITB و انتخاب زبان فارسی، منوی آموزش را در نوار بالا باز کنید. با کلیک بر روی گزینه آکادمی وارد آکادمی آموزش فارکس این بروکر می شوید. این آکادمی دوره های خود را در سه سطح مبتدی، متوسط ​​و پیشرفته برگزار می کند. با کلیک بر روی هر دوره، عناوین و سرفصل های آن قابل مشاهده است. اگر از قبل اطلاعاتی در مورد فارکس دارید، با شرکت در آزمون تعیین سطح که در این صفحه قرار داده شده است، سطح خود را اندازه بگیرید و در دوره مناسب ثبت نام کنید.

یکی از مهمترین سرفصل های دوره های آکادمی ITB، روش های تحلیل بازار است. این روش ها به دو دسته فنی و بنیادی تقسیم می شوند و معامله گر باید حداقل به یکی از آنها تسلط داشته باشد. پیش بینی روند قیمت بر اساس الگوهای فنی یا شاخص های کلان اقتصادی در این دوره ها آموزش داده می شود.

مقالات و سایر منابع آموزشی ITB

با ورود به سایت itbfx.com پس از انتخاب زبان فارسی با کلیک بر روی منوی وبلاگ و اخبار به مقالات عمومی و تخصصی این کارگزاری دسترسی خواهید داشت. مقالات نوشته شده توسط معامله گران و تحلیلگران حرفه ای فارکس. به غیر از مقالات، وب سایت آی تی بی در منوی آموزشی خود تمامی مفاهیم و اصطلاحات مورد نیاز شما در معامله در فارکس و همچنین دوره های آموزشی را در صفحه ای جداگانه به فارسی ترجمه کرده است.

آخرین کلمه در مورد ورود به فارکس

فارکس بزرگترین بازار مالی جهان با بیشترین حجم معاملات روزانه است. جفت ارزهای بین المللی اصلی ترین دارایی های معامله شده در این بازار هستند. سود اصلی و اولیه هر معامله گر فارکس از تفاوت ارزش ارزها یا دارایی ها در یک جفت دارایی به دست می آید. در استراتژی های پیشرفته تر، معاملات حمل، معاملات آتی، فوروارد و اهرم مورد بحث قرار می گیرد.

قبل از ورود به بازار فارکس باید خود را با روش های معاملاتی، انواع تحلیل بازار، رفتار مالی، مدیریت ریسک و … آشنا کنید، همانطور که گفتیم یکی از بهترین منابع برای فارسی زبانان در این زمینه، وب سایت کارگزاری بین المللی ITB است. این کارگزاری متمرکز و تحت نظارت ضمن ارائه خدمات به شهروندان ایرانی و شرایط مناسب معاملاتی، اقدام به راه اندازی آکادمی فارکس به چندین زبان از جمله فارسی کرده است. این وب سایت مقالاتی را به زبان فارسی نیز منتشر می کند.

/ انتهای گزارش

این مقاله تنها جنبه تبلیغاتی دارد و تیرازیس فایل هیچ گونه مسئولیتی در رابطه با آن نمی پذیرد.