سونی احتمالاً باید مبلغی را که برای انتشار برخی بازی‌ها در ایکس باکس هزینه کرده است، افشا کند


سونی ممکن است مجبور شود جزئیات برخی از معاملات انحصاری پلی استیشن را توضیح دهد. بر این اساس، شرکت ژاپنی باید مبلغی را که برای جلوگیری از انتشار برخی بازی‌ها در سرویس‌های رقیب از جمله Game Pass Xbox پرداخت کرده است، افشا کند.

FTC قصد دارد با شکایت خود مانع فروش Activision-Blizzard به مایکروسافت شود و به همین منظور روند قانونی را با غول فناوری مستقر در ردموند آغاز کرده است. FTC همچنین احضاریه هایی را برای سونی صادر کرده است تا این شرکت را مجبور به افشای اسناد داخلی و ایمیل های واحد پلی استیشن کند.

به گزارش Verge، مایکل چاپل، قاضی ارشد اداری FTC، اکنون با درخواست مایکروسافت برای افشای جزئیات معاملات انحصاری پلی استیشن سونی روبرو شده است. این درخواست شامل تراکنش‌های انجام‌شده پس از ۱ ژانویه ۲۰۱۹ است که شامل پرداخت هزینه‌ها یا توافق‌هایی است که ناشران را از گنجاندن بازی‌ها در Game Pass باز می‌دارد. تصمیم قاضی پس از آن صادر شد که مایکروسافت قبلاً سونی را به پرداخت “هزینه های مسدود کردن” برای جلوگیری از اضافه شدن محتوای آنها به Game Pass متهم کرده بود.

در ادامه، ادعاهای اخیر مایکروسافت توسط قاضی چاپل ارائه شده است:

قاضی نمازخانه در این بیانیه آمده است که شکایت مایکروسافت علیه سونی به اقدامات ضد تراست بین توسعه دهندگان کنسول بازی های ویدیویی و توسعه دهندگان و ناشران بازی های ویدیویی مربوط می شود.

همچنین، مایکروسافت در تلاش بود تا جزئیات معاملات سونی را به دست آورد. اطلاعات مربوط به سال 2012 است. با این حال، قاضی چاپل این درخواست را غیرمنطقی توصیف کرد و درخواست سونی برای محدود کردن زمان لازم برای ارائه اسناد را پذیرفت.

به ندرت اتفاق می افتد که جزئیات معاملات انحصاری مانند سونی عمومی شود. اما پرونده FTC می تواند برخی از محرمانه بودن صنعت بازی را در دادگاه از بین ببرد. آخرین باری که شاهد افشای چنین جزئیات محرمانه ای بودیم، در مورد اپیک گیمز علیه اپل در سال 2021 بود.

پرونده FTC هنوز در حال کشف است و جلسه استماع شواهد برای 2 آگوست برنامه ریزی شده است. بنابراین، هنوز چند ماه تا فاش شدن جزئیات احتمالی جدید باقی مانده است.

رگولاتورهای اتحادیه اروپا احتمالاً قرارداد مایکروسافت و اکتیویژن را تأیید خواهند کرد. ترکیبی از قراردادی که در آن سازنده ویندوز متعهد می شود بازی های محبوبی مانند Call of Duty را برای 10 سال دیگر روی کنسول نینتندو سوییچ ارائه دهد. با این حال، مایکروسافت هنوز برای خرید Activision باید نظر مثبت سازمان نظارتی بریتانیا و ایالات متحده را جلب کند.