امروزه اکثر مردم در سراسر جهان از گوشی های هوشمند اندرویدی استفاده می کنند. بر اساس آمار StatCounter، اندروید ۷۱.۳ درصد از سهم جهانی این بازار را به خود اختصاص داده است. در مقایسه، سهم این سیستم عامل در ماه گذشته 71.1 درصد بوده است. سال گذشته بیش از یک میلیارد گوشی اندرویدی به بازار عرضه شد و در حال حاضر 2.8 میلیارد کاربر فعال از این سیستم عامل استفاده می کنند. طبق گزارش SportsLens، حدود 7.4 درصد از سهم بازار جهانی گوشی های اندرویدی متعلق به سامسونگ گلکسی است.
سهم 34.6 درصدی سامسونگ از بازار جهانی اندروید در این ماه
جای تعجب نیست که برند گلکسی محبوب ترین سری گوشی های اندرویدی در جهان است. با این حال، سامسونگ هر سال گوشی های هوشمند بیشتری را عرضه می کند و تسلط این شرکت بر بازار اندروید احتمالا یکی از دلایل اصلی خروج ال جی بوده است.
داده های AppBrain نشان می دهد که سامسونگ در این ماه 34.6 درصد از سهم بازار جهانی را به خود اختصاص داده است. پس از غول فناوری کره ای، شیائومی با 14.3 درصد سهم و اوپو با سهم 10.3 درصد در رده های دوم و سوم قرار دارند. ویوو با 9.8 درصد و هواوی با 6.7 درصد رتبه های چهارم و پنجم لیست مذکور را به خود اختصاص دادند. در سال 2019، هواوی با سهم 17.6 درصدی از بازار جهانی اندروید، دومین تولیدکننده بزرگ گوشی هوشمند در جهان بود و سامسونگ با سهم 21.8 درصدی همچنان جایگاه اول را در اختیار داشت.
ایالات متحده در سالهای 2019 و 2020 هواوی را با ممانعت از تامین منابع آن از زنجیره تامین خود در چین و جلوگیری از دسترسی شرکتهای چینی به تراشههای ساخته شده در کارخانههایی که از فناوری آمریکایی استفاده میکنند، سختتر کرد. در نتیجه این اقدامات، این برند در نهایت فروش محصولات تحت برند خود به نام آنر را در آمریکا متوقف کرد و به جای اندروید و سرویس موبایل گوگل (GMS) از سیستم عامل هارمونی، پلتفرم HMS و نسخه 4G استفاده کرد. پردازنده های اسنپدراگون
اما محبوب ترین گوشی های اندرویدی در نیمه اول این ماه کدام محصولات هستند؟ طبق گزارش PhoneArena، گوشی میان رده سامسونگ گلکسی A12 با سهم 2.1 درصدی به عنوان محبوب ترین گوشی در این ماه شناخته شد و پس از آن گلکسی A21s با سهم 1 درصد و A10s با سهم یک درصد در رتبه های بعدی قرار گرفتند. این گوشی ها همگی بخشی از سری میان رده گلکسی A غول فناوری کره جنوبی هستند که از صفحه نمایش بزرگ، دوربین های مناسب و باتری های قدرتمند استفاده می کنند.
به عنوان مثال، گلکسی A12 از یک صفحه نمایش LCD 6.5 اینچی با وضوح HD+ (1600 در 720 پیکسل) استفاده می کند. این دستگاه به تراشه 12 نانومتری هلیو پی 35 مدیاتک، 4 گیگابایت رم و 64 گیگابایت حافظه داخلی مجهز شده است. این گوشی از پورت microSD با ظرفیت یک ترابایت نیز پشتیبانی می کند و در قسمت پشتی آن شاهد دوربین چهارگانه شامل دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی، دوربین ۵ مگاپیکسلی اولتراواید، دوربین ۲ مگاپیکسلی ماکرو و دوربین ۲ مگاپیکسلی عمق هستیم. این محصول از یک دوربین 8 مگاپیکسلی برای ضبط سلفی و تماس های تصویری استفاده می کند.
با توجه به اینکه گلکسی A12 از باتری 5000 میلی آمپر ساعتی استفاده می کند و از شارژ 15 واتی پشتیبانی می کند، جای تعجب نیست که استفاده از نمایشگر HD Plus عمر باتری آن را به میزان قابل توجهی افزایش داده است.
سامسونگ همچنین پیشرو در بازار گوشی های تاشو است. گلکسی ZFlip 3 این شرکت در سال گذشته به عنوان محبوب ترین گوشی تاشو در بازار شناخته شد. اوایل سال جاری شاهد معرفی گلکسی Zfold 4 و Galaxy Zflip 4 بودیم.
گفتنی است در حالی که سهم بازار اندروید در سراسر جهان حدود 71 درصد است، این رقم در برخی از کشورها مانند برزیل، هند، اندونزی، ترکیه و ویتنام به 85 درصد می رسد. در مورد iOS، سهم بازار جهانی آن حدود 28 درصد است که در چند سال گذشته تقریبا ثابت مانده است. البته به نظر می رسد روند بلندمدت به نفع اپل باشد زیرا در پنج سال اخیر سهم اندروید از بازار جهانی 1.8 درصد کاهش یافته است در حالی که iOS با رشد 8 درصدی در این مدت، سهم بیشتری را به خود اختصاص داده است. نسبت به قبل.