دیوان عالی آمریکا وارد پرونده گوگل و توییتر شد. ماده 230 قانون CDA بلای جان شبکه های اجتماعی می شود؟


دادگاه عالی ایالات متحده در تلاش است تا پلتفرم های آنلاین، تروریسم و ​​بخش 230 قانون نجابت ارتباطات (CDA) را سرکوب کند. شاکیان پرونده های خبرسازی گونزالس در برابر گوگل و توییتر در مقابل تمنه سه شنبه و چهارشنبه این هفته مدارک جدید را ثبت کردند. دو پرونده مورد بحث مدعی هستند که گوگل و توییتر حملات تروریستی داعش را تسهیل کرده اند.

به گفته The Verge، رای نهایی پرونده گوگل و توییتر توسط دادگاه عالی ایالات متحده تعیین می کند که آیا وب سرویس ها مسئول فعالیت های غیرقانونی خود هستند یا خیر. این موارد به طور خاص بر ترویج محتوای غیرقانونی از طریق الگوریتم‌های نرم‌افزاری تمرکز می‌کنند که امروزه توسط همه شبکه‌های اجتماعی بزرگ استفاده می‌شود و هدف آن حفظ کاربر در داخل پلتفرم است.

دادگاه عالی ایالات متحده در اکتبر 2022 دو پرونده گوگل و توییتر را وارد کرد. پرونده گوگل توسط خانواده ای باز شد که از این شرکت شکایت کردند. مورد دیگر تلاش توییتر برای دفاع پیشگیرانه است. این موارد دو مورد از جدیدترین اختلافات حقوقی هستند که بر اساس آن وب سایت باید به دلیل ناتوانی در حذف محتوای تروریستی پاسخگو باشد.

اکثر پرونده هایی که با تمرکز بر مسئول دانستن وب سایت ها برای محتوای غیرقانونی تشکیل شده است، در نهایت شکست خورده است. علت عدم موفقیت این موارد ماده 230 قانون شئونات ارتباطات است. این مقاله بیان می کند که شرکت هایی مانند گوگل و توییتر مسئولیتی در قبال میزبانی محتوای غیرقانونی ندارند.

دو دعوای حقوقی متمرکز بر گوگل و توییتر پاسخی به حکمی است که سال گذشته توسط دادگاه تجدیدنظر صادر شد. آن دادگاه دو شکایت مرتبط با تروریسم را غیرقابل پذیرش رد کرد، اما اجازه داد پرونده سوم ادامه یابد.

شکایت گونزالس علیه گوگل مدعی است که این شرکت آگاهانه میزبان پادکست های متمرکز بر داعش بوده که منجر به حملات پاریس در سال 2015 شد و از این طریق از یک گروه تروریستی حمایت رسانه ای کرد. در حالی که به نظر می‌رسد این پرونده بر محتوای تروریستی متمرکز است، سؤال اصلی این است که آیا تبلیغ پست‌های غیرقانونی باعث می‌شود شرکت‌ها در قبال آنها مسئول باشند یا خیر.

شاکیان پرونده گوگل – اعضای خانواده زنی که در حملات پاریس جان خود را از دست داده است – علاوه بر ادعای حذف نشدن ویدئوهای داعش، می گویند که یوتیوب به طور خودکار تماشای این فیلم ها را به سایر کاربران توصیه می کند و باعث انتشار آنها در سراسر جهان می شود. سکو.

گوگل می گوید فعالیت هایش توسط ماده 230 محافظت می شود، اما شاکیان پرونده ادعا می کنند که مرزهای قانون نامشخص است. در بخشی از پرونده تشکیل شده توسط آنها آمده است که ماده 230 جملات روشنی در مورد الگوریتم های توصیه محتوا ندارد و قوانین خاصی برای این الگوریتم ها اعلام نکرده است. آنها از دادگاه عالی ایالات متحده خواسته اند تا اعلام کند که برخی از سیستم های توصیه محتوا مانند پخش زنده عمل می کنند. شاکیان پرونده برای تقویت ادعای خود به ایجاد یک لینک برای ویدیوهای بارگذاری شده و یک سیستم اطلاع رسانی برای اطلاع رسانی به مردم برای تماشای ویدیو اشاره کرده اند. آنها عموماً امیدوارند که با مداخله دیوان عالی، سرویس های اینترنتی مسئول ارتقای پست ها شوند.

پرونده گونزالس علیه گوگل سوالات زیادی را در مورد الگوریتم های توصیه محتوا ایجاد می کند. فراموش نکنید که الگوریتم های نرم افزاری در بسیاری از بخش های خدمات آنلاین استفاده می شوند و تصویب هر قانونی در این زمینه می تواند تاثیرات چشمگیری داشته باشد. الگوریتم در بخش جستجوی پلت فرم استفاده می شود. آیا وب سایت ها مسئول نتایج جستجویی هستند که در اختیار کاربران قرار می دهند؟

در بخشی از پرونده آمده است که مکانیسم سیستم های جستجو کاملاً متفاوت است تا نگرانی در مورد این موضوع کاهش یابد. استدلال مورد این است که موتورهای جستجو نتایجی را ارائه می دهند که کاربر مستقیماً به دنبال آن است. با وجود این، پرونده گونزالس علیه گوگل تلاشی آشکار برای کنترل بخشی فراگیر و جدایی ناپذیر از شبکه های اجتماعی امروزی است.

گوگل به ادعای شاکیان در مورد اینکه این شرکت به اندازه کافی برای مبارزه با تروریسم انجام نمی دهد، اعتراض کرده است. یکی از نمایندگان گوگل در بیانیه ای گفت که یوتیوب سال ها در فناوری، تیم ها و سیاست های متمرکز بر شناسایی و حذف محتوای غیرقانونی سرمایه گذاری کرده است. به گفته گوگل، تغییرات ماده 230 مبارزه با محتوای مضر را سخت‌تر می‌کند و امنیت اینترنت را برای همه ما کاهش می‌دهد.

مقالات مرتبط:

دومین پرونده بزرگ دادگاه عالی، توییتر علیه تمنه، آزمایشی سخت برای عملکرد قانونی توییتر تحت رهبری است. الون ماسک در نظر گرفته شده است. این پرونده مربوط به حمله دیگری است که داعش در ترکیه انجام داد، اما مانند پرونده گوگل، توییتر نیز به حمایت رسانه ای از تروریسم متهم شده است.

توییتر قبل از اینکه ایلان ماسک شرکت را تصاحب کند، شکایت دفاعی خود را ارائه کرد. توییتر نگران بود که دادگاه به نفع شاکی پرونده گوگل رای دهد و این شبکه اجتماعی مبتنی بر متن با چالش قانونی روبرو شود.

توییتر در دفاعیات خود می گوید صرف نظر از نتیجه پرونده گوگل بر اساس ماده 230، ناتوانی در مسدود کردن تروریست ها در پلتفرمی مانند توییتر، قوانین ضد تروریسم را نقض نمی کند. توییتر می گوید که تحت چارچوب فعلی، “معلوم نیست که یک ارائه دهنده خدمات معمولی باید چه کاری انجام دهد تا مسئولیت حمایت از تروریسم را نداشته باشد.” شکایت هایی مانند این ممکن است نشان دهد که پلتفرم ها می توانستند اقدامات سخت تری برای ریشه کن کردن تروریست ها انجام دهند.

در زمان نگارش این مقاله، زمان دقیق پرونده های گوگل و توییتر مشخص نیست، اما جزئیات بیشتری در ماه های آینده اعلام خواهد شد. گوگل تا 12 ژانویه 2023 (22 ژانویه 1401) فرصت دارد تا پاسخ خود را به دادگاه ارسال کند. تحلیلگران می گویند که دادگاه عالی ایالات متحده قطعاً در سال های آینده پرونده های بیشتری را با محوریت ماده 230 وارد خواهد کرد.