فلاکا و سایر کاتینون های مصنوعی اثری مشابه کوکائین دارند، اما تا 10 برابر قوی تر. اثرات فیزیولوژیکی و روانی فلاکا که به آن «هذیان هیجانزده» گفته میشود، میتواند چندین روز ادامه داشته باشد و شامل توهم، بیقراری شدید، افزایش قدرت بدنی، رفتار خشونتآمیز، فشار خون تقریباً کشنده و دمای بدن بالای 41 درجه سانتیگراد باشد.
بنابراین، جای تعجب نیست که گاهی موارد خشونت آمیز مصرف فلاکا گزارش شود، مانند مورد هاروف و مورد گاهی به همان اندازه خشونت آمیز فلوریدین کرنت (که گاهی رسانه ها از آن با عنوان استفانی یاد می کنند)، 37. فلوریان زنی است که مبتلا به این توهم که کسی بعد از اولین استفاده از فلاکا او را تعقیب می کند. او بعداً تمام لباس هایش را درید و برهنه از روی پل به داخل آب پرید.
فلوریدین بعداً در مورد اعتیاد فلکا به مواد مخدر گفت: «فقط به یاد دارم که در آب بودم و احساس می کردم می توانم زیر آب نفس بکشم. یادم می آید که تشنج داشتم و سوء ظن من ادامه داشت و مدام فکر می کردم که مردم مرا تعقیب می کنند یا درباره من صحبت می کنند. من هنوز شب ها کابوس های وحشتناکی می بینم و باید برای درمان آن دارو مصرف کنم.»
اما کابوس ها و مصرف مواد مخدر ممکن است کمترین نگرانی مصرف کنندگان مواد مخدر فلاکا باشد. این دارو به شدت اعتیادآور است و مصرف مکرر و طولانی مدت آن عوارضی مانند افسردگی، بی خوابی، سوء ظن، نارسایی کلیوی و قلبی و در نهایت مرگ را به دنبال دارد. برخی از حوادث وحشتناک تر مرتبط با استفاده از داروی فلکا به اندازه اثرات فیزیولوژیکی و روانی آن غم انگیز هستند.
مصرف کنندگان مواد مخدر Flaka چه کاری می توانند انجام دهند؟
داستان آستین هاروف مطمئناً غم انگیزترین داستان مواد مخدر فلاکا است، اما به سختی عجیب ترین آن است. طی چند سال گذشته ده ها مورد استفاده از این داروی مخوف به تیتر اول رسانه ها تبدیل شده است. همین گزارش های خبری باعث شد که داروی فلکا به درستی در فهرست مخوف ترین داروهای جهان قرار گیرد.
در یک مورد در ژانویه 2015، مردی به نام Leroy Struthers با اسلحه کاملاً برهنه از بام آپارتمان خود در جنوب فلوریدا بالا رفت. قبل از اینکه آرام شود، این مرد کاملاً معتقد بود که کسی قصد دارد او را بکشد.