تلگرام وب و دسکتاپ تلگرام; مقایسه امکانات، مراحل راه اندازی و دانلود


تطبیق پذیری تلگرام یکی از دلایلی است که آن را به یکی از محبوب ترین اپلیکیشن های پیام رسان در جهان تبدیل کرده است. قابلیت استفاده از تلگرام در هر نوع دستگاهی بدون شک یکی از قدرتمندترین جنبه های آن در مقایسه با رقبا است. در این مقاله با نسخه های تحت وب و دسکتاپ تلگرام، مزایا و معایب آن ها و نحوه اجرا و نصب آن ها آشنا می شوید تا در انتها گزینه مناسب را انتخاب کنید.

تلگرام وب در مقابل تلگرام دسکتاپ

تلگرام وب به عنوان یک پروژه مستقل تلگرام متولد شد. این اپلیکیشن در ابتدا با نام وبوگرام شناخته می شد و امکان استفاده از تلگرام از طریق مرورگر وب را فراهم می کرد. برخلاف آنچه در اپلیکیشن‌هایی مانند واتس‌اپ اتفاق می‌افتد، چون تلگرام تنظیمات حساب را در فضای ابری میزبانی می‌کند، می‌توان بدون نیاز به اتصال دائمی تلفن هوشمند از آن استفاده کرد.

نسخه اولیه وب تلگرام با وجود مزایایی که داشت، هنوز کامل نبود. تلگرام وب یک برنامه مبتنی بر جاوا اسکریپت است که در مقایسه با نسخه کامل برنامه دارای محدودیت هایی است که باعث می شود برخی از ویژگی ها مانند چت صوتی و تماس صوتی در دسترس نباشد. به همین دلیل دو نسخه جدید وب تلگرام با نام های WebK و WebZ ساخته شد. نسخه های WebK و WebZ توسط تیم های مختلف در تلگرام توسعه داده شده اند و هر کدام دارای ویژگی های زیادی هستند.

Telegram Web K نسخه ای با محدودیت کمتر نسبت به نسخه اصلی است که از استیکر، دسترسی به کد QR، تم تیره و عملکرد بهتر نسبت به نسخه معمولی پشتیبانی می کند. Telegram Web Z به جز تغییرات جزئی در رابط کاربری و تفاوت در نحوه نمایش پیام ها، تجربه بسیار مشابه WebK و نسخه دسکتاپ را ارائه می دهد.

پس از راه‌اندازی نسخه تحت وب تلگرام، برای جابه‌جایی بین سه نسخه وب تلگرام (W، K و Z)، کافی است روی نماد سه خط در گوشه سمت چپ بالای نوار جستجو کلیک کنید و یکی از گزینه‌های مورد نظر خود را انتخاب کنید. در تصویر زیر ببینید