میتوانید اندروید را بهعنوان راهحلی در نظر بگیرید که شرکتهایی مانند نوکیا و موتورولا میتوانند از آن برای ساخت گوشیهای هوشمند با عملکردهایی مشابه گوشیهای پیکسل گوگل استفاده کنند.
به گفته Android Central، شرکتهایی که گوشیهای اندرویدی معمولی تولید میکنند تصمیم میگیرند از چه سختافزاری در محصول خود استفاده کنند و سپس از کد منبع اندروید برای توسعه سیستم عامل استفاده کنند. گوگل در این زمینه آزادی های زیادی را به شرکت هایی مانند سامسونگ داده است که به آنها اجازه می دهد گوشی های اندرویدی پیشرفته و پیشرفته تولید کنند و سپس نرم افزار و سیستم عامل را برای پشتیبانی از امکانات اضافی مورد نظر خود تغییر دهند. اگر سازندگان گوشیهای هوشمند بخواهند از خدمات و برندهای گوگل مانند کروم، گوگل فوتوز، جیمیل و گوگل پلی در محصولات خود استفاده کنند، باید یک سری آزمایشها را روی دستگاههای خود انجام دهند.
این آزمایشها واقعاً فقط برای انجام یک کار انجام میشوند و آن اطمینان از اجرای همه برنامههای استاندارد در Google Play است. غول جستجوی اینترنتی باید این کار را انجام دهد تا بازار برنامه در تمام نسخههای سیستم عامل تلفن همراه خود در دسترس باشد، در غیر این صورت نمیدانید کدام برنامههای موجود در فروشگاه Google روی دستگاه شما کار میکنند و کدامها نه. وقتی گوشیهای هوشمند این تستها را پشت سر میگذارند، Google میتواند نحوه نوشتن برنامهها را برای فروشگاه Play و موارد دیگر در هر دستگاهی استاندارد کند.
تولیدکنندگان محصولات مجهز به اندروید وان تا حدودی استقلال خود را در زمینه سخت افزار و نرم افزار از دست می دهند. هنگامی که یک گوشی مجهز به این سیستم عامل در حال تولید است، گوگل تصمیم نهایی را در مورد سخت افزار دستگاه می گیرد تا اطمینان حاصل کند که محصول کیفیت لازم را با قیمت مناسب ارائه می دهد و سپس بر توسعه نرم افزار نظارت خواهد کرد. مسئولیت به روز رسانی آن بر عهده غول جستجو خواهد بود. اینترنت خواهد بود. اندروید وان در ابتدا برای بازار هند طراحی شده بود، اما اکنون دامنه این نسخه برای استفاده در طیف وسیع تری از محصولات گسترش یافته است.