تشخیص متن نوشته شده توسط هوش مصنوعی ChatGPT با ابزار OpenAI


OpenAI ابزاری را منتشر کرده است که به شما کمک می کند تعیین کنید آیا متن مورد نظر توسط انسان نوشته شده است یا هوش مصنوعی. البته سازنده ChatGPT اعلام کرده است که این ابزار در برخی موارد ممکن است اشتباه کند و نوع متون را به درستی تشخیص ندهد.

ابزار OpenAI شامل کادری است که می توانید متنی با حداقل 1000 کاراکتر در آن قرار دهید و سپس بررسی می کند که آیا آن متن توسط هوش مصنوعی نوشته شده است یا خیر. برای آزمایش این ابزار، وب سایت Engget از ChatGPT خواست تا متنی در مورد الگوهای مهاجرت پرندگان ایجاد کند، که ابزار OpenAI سپس آن را به عنوان متن نوشته شده توسط هوش مصنوعی توصیف کرد. در عین حال، نتایج بررسی Engget نشان می دهد که ابزار مذکور نیز به اشتباه برخی از متون دست نویس انسانی را به عنوان متن تولید شده توسط هوش مصنوعی تشخیص می دهد. با این حال، OpenAI هشدار داده است که برای تشخیص نوع متن نباید تنها به ابزارهای این شرکت اعتماد کنید. این شرکت همچنین توصیه می‌کند برای شناسایی بهتر منبع پست‌ها، متون طولانی‌تری را به ابزار خود ارسال کنید.

OpenAI پس از انتشار چت بات ChatGPT که می تواند متون مختلفی را در مورد موضوعات مختلف تولید کند، از سوی برخی شرکت ها و اساتید دانشگاه تحت فشار قرار گرفته است. این مدل زبان طبیعی می تواند تنها در چند ثانیه انشاهایی با کیفیت بسیار بالا تولید کند و همچنین زمینه های لازم را برای تقلب در مدرسه برای دانش آموزان فراهم کند. در واقع، مدارس دولتی نیویورک به همین دلیل استفاده از چت بات ها را در شبکه ها و دستگاه های وای فای خود ممنوع کرده اند.

هوش مصنوعی ChatGPT از بدو پیدایش سر و صدای زیادی به پا کرده است و حتی برخی رسانه ها از آن برای نوشتن مقاله استفاده کرده اند. بنابراین، OpenAI می تواند آن را به یک منبع درآمد ارزشمند تبدیل کند. طبق گزارش‌ها، مایکروسافت اخیراً برنامه‌های سرمایه‌گذاری 10 میلیارد دلاری خود را در استارت‌آپ هوش مصنوعی تأیید کرده است. غول فناوری مستقر در ردموند قصد دارد از ChatGPT و ویژگی های جذاب آن در موتور جستجوی Bing و مجموعه آفیس خود استفاده کند. طبق گزارش ها، OpenAI در اواخر سال گذشته ارزش سهام خود را 29 میلیارد دلار اعلام کرد که آن را به یکی از با ارزش ترین استارت آپ ها در ایالات متحده تبدیل کرد.

اگرچه ChatGPT در حال حاضر بهترین مدل هوش مصنوعی در دسترس عموم است، گوگل، بایدو و سایر شرکت های بزرگ نیز بر روی ابزارهای هوش مصنوعی خود کار می کنند. پروژه LaMDA گوگل آنقدر قانع کننده بود که یکی از مهندسان سابق این شرکت ادعا کرد که این هوش مصنوعی دارای احساسات است. ادعایی که به اخراج او از گوگل ختم شد. این غول جستجوی اینترنتی اکنون نسخه بتای بسیار محدودی از چت بات خود را منتشر کرده است. باید دید این محدودیت ها تا چه زمانی ادامه خواهند داشت و آیا روزی می توانیم به چت ربات گوگل مانند ChatGPT دسترسی پیدا کنیم یا خیر.