علاوه بر این موارد، برخی از ویژگی های دقیق تر بینگ آن را به موتور جستجوی بهتری نسبت به گوگل برای دسته خاصی از کاربران تبدیل می کند. از جمله اینکه بینگ هرگز وقت شما را با نمایش کپچاهای آزاردهنده و گیج کننده تلف نمی کند، زیرا برخلاف گوگل ربطی به IP شما ندارد و به شما این امکان را می دهد که خودتان از قسمت تنظیمات بینگ موقعیت مکانی خود را مشخص کنید. این در حالی است که گوگل به IP بسیار حساس است و به همین دلیل مرتباً به افرادی که از ابزار تغییر IP استفاده می کنند مشکوک می شود و از آنها می خواهد ثابت کنند که ربات نیستند.
یکی دیگر از موارد جزئی اما مفید، امکان باز کردن پنجره ها در یک تب جدید است. بهطور پیشفرض، Bing با کلیک چپ اجازه میدهد تا پیوند نتایج جستجو را در یک برگه جدید باز کند. در حالی که در گوگل هستید، لینک ها در همان پنجره نتیجه باز می شوند و هر بار باید کلیک راست کرده و گزینه Open in New Tab را انتخاب کنید.
دو تست برای سنجش توانایی چت بات بینگ در برابر جستجوی سنتی گوگل
اگر تا این مرحله در مقاله با من بودید، احتمالاً متوجه شده اید که من هنوز در مورد یک ویژگی مهم Bing صحبت نکرده ام. چت بات بینگ!
مایکروسافت معتقد است که با تجهیز بینگ به هوش مصنوعی مبتنی بر چت بات محبوب ChatGPT بالاخره می تواند از زیر سایه سنگین و 25 ساله گوگل بیرون بیاید. بیایید بگوییم که گوگل همچنین برنامه هایی برای انتشار عمومی چت ربات Bard بر اساس نسخه “سبک” مدل زبان LaMDA دارد و حداقل به گفته یک تحلیلگر در توییتر، گوگل می تواند مایکروسافت و OpenAI را در مسابقه هوش مصنوعی “ویران کند”.
من دو آزمایش انجام دادم تا قابلیتهای چت ربات بینگ را در مقابل جستجوی سنتی گوگل آزمایش کنم. اولی توانایی این دو برای پاسخ دادن به سؤالات بحث برانگیز و دومی سؤالی است که نیاز به ترجمه، تجزیه و تحلیل داده ها، دسترسی به محتوای رسانه های اجتماعی و توانایی خزیدن سریع اطلاعات دارد.
در اولین تستاز گوگل و ربات چت بینگ پرسیدم که آیا آیا شبیه سازی انسان اشکالی دارد؟
در بالای صفحه نتایج، گوگل در چند سطر از سرمقاله ای که در وب سایت دانشکده مهندسی برکلی منتشر شده است، نوشته است که «شبیه سازی انسان نقض جدی حقوق بشر است». در واقع گوگل تنها به نظر یک نویسنده استناد کرده است، در حالی که برای سوالات بحث برانگیز بهتر است موضوع از هر طرف بررسی شود. فرض کنید با کلیک بر روی لینک مقاله با خطای 404 مواجه می شویم. (اکنون گوگل در پاسخ به این سوال نتیجه متفاوتی را نشان می دهد و لینک مقاله را از صفحه اول حذف کرده است.)