اگرچه کیفیت عکس خروجی خوب است. اما در مقایسه با آنچه در Stable Diffusion تجربه می شود متفاوت است. از سوی دیگر، حتی اگر بر اساس مدل انتشار پایدار است. اما وقتی با درخواست های طولانی مواجه می شوید متوقف می شود. شاید دلیل کوتاه بودن درخواست های پیشنهادی هم مشکل هوش مصنوعی باشد.
امکان شخصی سازی و افزایش سایز تصویر وجود ندارد و برای دسترسی به سبک های هنری بیشتر باید عضویت Pro برنامه را دریافت کنید. با این حال، ممکن است برای سرگرمی یا تولید تصویر سطحی خوب باشد. اما نمی توان خیلی روی آن تکیه کرد.
پلتفرم: اندروید و iOS
هزینه: رایگان، عضویت از 3.99 دلار
در ادامه به معرفی دو سرویس هوش مصنوعی تبدیل متن به ویدئو نیز می پردازیم که در صورت نیاز می توانید از آنها استفاده کنید و ویدیوهای کوتاه خود را بسازید و حس کارگردان بودن را تجربه کنید.
1- ساخت ویدیو با هوش مصنوعی متا
در حالی که تمام موارد فوق بر روی تولید تصویر مبتنی بر متن متمرکز شدهاند، سیستم هوش مصنوعی جدید MetaPa آن را کمی فراتر میبرد و به کاربران اجازه میدهد تا با سرویس Make-A-Video کلیپهای ویدیویی کوتاه بسازند. این سرویس بر روی هوش مصنوعی Generative AI کار می کند و فیلم های کوتاه رنگی و بدون صدا را بر اساس متن درخواستی تولید می کند.
سرویس Make-A-Video از مجموعه داده های در دسترس عموم استفاده می کند. بنابراین، هر کسی می تواند منابع آن را بررسی کند. البته دسترسی عمومی به ایجاد ویدیو توسط این سرویس هنوز فراهم نشده است. اما با مراجعه به سایت makeavideo.studio نمونه هایی از کار این هوش مصنوعی را مشاهده می کنید.
۲- تولید فیلم از متن توسط گوگل ایمیجن
اگر اخبار هوش مصنوعی را دنبال کرده باشید، مطمئناً درباره Google Image شنیده اید. این سرویس ابتدا با هدف رقابت بین همتایان خود برای تبدیل متن به تصویر راه اندازی شد و با DALL-E 2 و Stable Diffusion به رقابت پرداخت.
اما، گوگل نشان داد که با معرفی سرویس ایجاد متا ویدیوی مبتنی بر هوش مصنوعی Make-A-Video، فاصله چندانی با آن ندارد. Google Imagen Video یک هوش مصنوعی جدید است که می تواند متن را به ویدیو تبدیل کرده و خروجی HD ارائه دهد. البته هنوز در مرحله تحقیق است و فقط می توانید نمونه های تولید شده را در سایت مشاهده کنید. در وب سایت رسمی ایمیجن، قابلیت های هوش مصنوعی در ساخت ویدیو با رزولوشن 1280 در 768 و نرخ فریم 24 فریم بر ثانیه نمایش داده شده است.
نتیجه
امروزه استفاده از هوش مصنوعی در ساخت تصاویر یا به قول توسعه دهندگان «آثار هنری» سر و صدای زیادی ایجاد کرده است و سرویس های مختلفی به صورت آنلاین یا با اپلیکیشن های بومی در اختیار کاربران قرار می گیرد که قابل نصب بر روی گوشی هستند و می توانند شما را به تصویر بکشند. ایده ها.
با این حال، هنوز مشخص نیست که بتوانیم این خروجی ها را از دیدگاه تخصصی نقاشی دیجیتال بنامیم. برای مثال، با نگاه افلاطون به هنر به عنوان «تقلید»، شاید بتوان هوش مصنوعی را هنرمند قرن بیست و یکم دانست. اما هنر فراتر از آن فقط تقلید است.
نظر شما در مورد کاربران تیرازیس فایل در مورد نقاشی با هوش مصنوعی چیست؟ آیا تا به حال از سرویس خاصی برای تولید تصاویر استفاده کرده اید؟