برنامه های غیر رسمی رسما از دسترسی به توییتر منع شده اند


از زمانی که توییتر به یک شرکت خصوصی تبدیل شد، شاهد تغییرات متعددی در سیاست های کاری این شبکه اجتماعی بودیم که برخی از آنها بحث برانگیز است. اگرچه این اقدامات باعث شده است که توییتر همیشه در سرفصل سایت های خبری باشد، اما تاثیر قابل توجهی بر تجربه استفاده از این بستر اجتماعی نداشته است. توییتر اکنون تصمیم گرفته است دسترسی به برنامه های غیر رسمی منتشر شده توسط توسعه دهندگان شخص ثالث را مسدود کند.

بار دیگر، به دنبال رویه اخیر خود، توییتر دسترسی برنامه های شخص ثالث را بدون ارائه توضیحی در شرایط و ضوابط 5000 کلمه ای خود مسدود کرد. برخی از برنامه های غیر رسمی محبوب توییتر از هفته گذشته قادر به دسترسی به API این شبکه اجتماعی نیستند. در حالی که این شرکت ادعا می کرد قوانین طولانی مدت API را اجرا می کند، این ادعا اکنون نادرست به نظر می رسد، زیرا خودسرانه دسترسی به برنامه های غیر رسمی را قطع می کند.

به گزارش PCWorld، در حالی که ممکن است پلتفرم‌های دیگر و دستگاه‌های کوچک‌تر همچنان بتوانند به API توییتر دسترسی داشته باشند، توسعه‌دهندگان اکنون نمی‌توانند تغییراتی در سرویس‌های شبکه اجتماعی ایجاد کنند یا ویژگی‌های جدیدی را به برنامه‌های خود اضافه کنند. این باعث می شود تا وب سایت و برنامه رسمی توییتر تنها راه مجاز برای دسترسی به توییت های اصلی باشد. Fenix، یک برنامه محبوب شخص ثالث توییتر که برای اندروید و iOS منتشر شده است، از 12 ژانویه 2023 هیچ توییت جدیدی نشان نمی دهد.

توییتر در سال 2006 به صورت عمومی راه اندازی شد. در آن زمان اکثر کاربران از روش پیام کوتاه برای ارسال توییتر استفاده می کردند. با این حال، ظهور گوشی‌های هوشمند و برنامه‌های غیررسمی توییتر از جمله مهم‌ترین ابزارهایی بودند که امکان دسترسی کاربران شبکه اجتماعی مذکور به ویژگی‌های جذاب و مفید را فراهم کردند. به عنوان مثال، TweetDeck با رابط کاربری پیشرفته خود به عنوان یکی از برنامه های دسکتاپ شخص ثالث توییتر شناخته می شود.

به نظر می رسد استراتژی توییتر تشویق کاربران به استفاده از وب سایت و اپلیکیشن های رسمی خود است زیرا در این شرایط می تواند تجربه کاربری را کنترل کند و مهمتر از آن درآمد تبلیغاتی بیشتری کسب کند. با خصوصی شدن توییتر پس از تصاحب ایلان ماسک، این شرکت دیگر ملزم نیست اطلاعات مالی خود را عمومی کند. با این حال، تحلیلگران تخمین زده اند که درآمد این پلتفرم 40 درصد کاهش یافته است زیرا برخی از تبلیغ کنندگان به دلیل نگرانی در مورد ثبات و محتوا، توییتر را ترک کرده اند.