بررسی گوگل پیکسل 7 پرو؛ پرواز بر فراز اندروید خالص


دستیار صوتی Google Assistant می تواند به تماس های دریافتی یا پیام های خودکار برای شما پاسخ دهد. متأسفانه، محدودیت های رجیستری ما را از آزمایش چنین مواردی در تیرازیس فایل باز می دارد. البته بعید می دانم در ایران از قابلیت پاسخگویی خودکار به تماس استفاده کرد.

Pixel 7 Pro می‌تواند پیام‌های صوتی را به متن تبدیل کند، برای ویدیوها زیرنویس ایجاد کند یا حتی صداهای ضبط شده را بدون نیاز به اتصال به اینترنت رونویسی کند. البته این قابلیت هنوز از زبان فارسی پشتیبانی نمی کند و در حال حاضر به چند زبان محدود مانند انگلیسی، آلمانی و ژاپنی محدود شده است.

پرچمدار گوگل همچنین می تواند به راحتی متن را از عکس ها یا اسکرین شات های شما استخراج کند. این ویژگی متون فارسی را نیز به خوبی تشخیص می دهد.

در اپلیکیشن Photos قابلیتی به نام Unblur اضافه شده است که به کمک هوش مصنوعی وضوح عکس های تار را افزایش می دهد. کیفیت عملکرد این ویژگی به شرایط و نوع سوژه عکس بستگی دارد.

امسال گوگل تشخیص چهره را برای احراز هویت کاربر به پیکسل اضافه کرده است. این ویژگی از اطلاعات دوربین سلفی استفاده می کند و از هوش مصنوعی برای تشخیص سریع چهره کاربر استفاده می کند. اما در تاریکی دقت آن کاهش می یابد.

نرم افزار بهینه شده گوگل و صفحه نمایش 120 هرتزی دست به دست هم داده اند تا تجربه بسیار لذت بخشی را به پیکسل 7 پرو ببخشند. سیستم عامل گوشی بسیار روان است و انیمیشن های آن در حین جابجایی بین قسمت های مختلف رابط کاربری به روان ترین حالت ممکن انجام می شود. انگار پنجره ها روی هم می لغزند.

عملکرد پیکسل 7 پرو و ​​عمر باتری

Pixel 7 Pro نسل دوم تراشه اختصاصی گوگل به نام Tensor G2 را در دل خود دارد. تراشه ای که روی کاغذ تفاوت قابل توجهی با نسل قبلی ندارد. اما گوگل ادعا می کند که G2 عمر باتری پیکسل 7 را بهبود می بخشد. برخلاف تراشه های رقیب، G2 4 نانومتری نیست و با لیتوگرافی 5 نانومتری سامسونگ تولید می شود.