با ورشکستگی FTX، اقدامات قانونی علیه این صرافی در سراسر جهان آغاز شد


FTX، یک صرافی بزرگ ارزهای دیجیتال، پس از چندین روز بحران، سرانجام شب گذشته به وقت تهران اعلام ورشکستگی کرد و مدیر عامل آن استعفا داد. همانطور که رویترز می نویسد، نهادهای نظارتی در سراسر جهان اقداماتی را علیه شرکت مادر و شرکت های تابعه FTX آغاز کرده اند.

در آمریکا، کمیسیون بورس و اوراق بهادار، وزارت دادگستری و کمیسیون معاملات آتی کالا تحقیقات خود را آغاز کرده اند. دفتر مرکزی گروه بازرگانی FTX در باهاما قرار دارد و کمیسیون بورس و اوراق بهادار این کشور در بیانیه ای اعلام کرده است که دارایی های FTX Digital Markets (شرکت تابعه FTX متمرکز در باهامیان) را مسدود می کند. باهاما همچنین یک مدیر تصفیه موقت برای این نهاد تعیین کرده است.

در 9 نوامبر، کمیسیون بورس و اوراق بهادار قبرس از FTX EU (یکی از شرکت های تابعه FTX در اتحادیه اروپا) درخواست کرد تا تمام فعالیت های خود را متوقف کند. FTX چند ماه پیش اعلام کرد که با اخذ مجوزهای لازم می تواند به عنوان یک شرکت سرمایه گذاری رسمی در قبرس فعالیت کند. این مجوز به واحد تجاری FTX EU اجازه داد تا به منطقه اقتصادی اروپا خدمت کند.

مقالات مرتبط:

FTX روز پنجشنبه توییت کرد که واحد تجاری صرافی در ژاپن بسته خواهد شد. چند روز قبل، آژانس خدمات مالی ژاپن ایجاد حساب های جدید و تجارت در FTX را ممنوع کرده بود. شرکت تابعه FTX در ژاپن تا دیروز به پردازش درخواست‌های برداشت کاربر ادامه داد.

FTX یکی از بزرگترین صرافی های ارزهای دیجیتال در جهان بود و رابطه تجاری نسبتا خوبی با بایننس داشت. پس از افشاگری یک رسانه، بایننس تمامی توکن های FTT را فروخت و قیمت این توکن به شدت کاهش یافت. روند نزولی FTT ادامه یافت زیرا وحشت به بازار ارزهای دیجیتال تزریق شد، سرمایه گذاران صرافی FTX را رها کردند و کاربران سرمایه خود را خارج کردند. تنها در عرض یک هفته، FTX دچار بحران شد و اعلام ورشکستگی کرد.