برد اسمیتدر کنفرانس خبری جدید، رئیس مایکروسافت اعلام کرد که آن دسته از بازیهای Xbox که قابلیت اجرا بر روی رایانههای شخصی را دارند به سرویس ابری GeForce Now Nvidia اضافه خواهند شد. معامله بین مایکروسافت و انویدیا تلاش آشکاری از سوی ردموندی ها برای جلب نظر نهادهای نظارتی برای تایید قرارداد 69 میلیارد دلاری با اکتیویژن بلیزارد است.
رئیس مایکروسافت می گوید که تمامی بازی های Activision Blizzard از جمله سری محبوب Call of Duty به سرویس GeForce Now اضافه خواهند شد. قبل از اینکه بتوانید آنها را از طریق GeForce Now بازی کنید، باید بازی ها را جداگانه خریداری کنید. آنچه مایکروسافت و انویدیا امضا کرده اند یک قرارداد 10 ساله برای حقوق پخش است.
مایکروسافت میگوید گیمرها میتوانند بدون توجه به جایی که آنها را خریداری کردهاند (فروشگاه ویندوز، استیم یا اپیک گیمز استریم) بازیها را پخش کنند. مایکروسافت هیچ اشاره ای به سرویس اختصاصی Xbox Cloud Gaming یا Xbox Game Pass نکرده است. فیل آیسلریکی از مدیران انویدیا به The Verge گفت که نمی تواند در مورد سرویس Game Pass نظر بدهد.
آیسلر گفت، طبق قرارداد جدید، انویدیا بازیهای متعلق به مایکروسافت را در همان روز عرضه یا تا حد امکان نزدیک به روز انتشار به سرویس GeForce Now اضافه میکند. علاوه بر بازی هایی مانند Minecraft، این قرارداد شامل بازی های سرویس Battle.net مانند Overwatch نیز می شود. البته این بازی ها تنها در صورتی به GeForce Now اضافه می شوند که مایکروسافت قرارداد خود را با Activision نهایی کند. بازی های مایکروسافت احتمالا تا چند هفته دیگر به GeForce Now اضافه خواهند شد. البته افزودن همه بازی ها ممکن است تا یک سال طول بکشد.
از این پس انویدیا یکی از جدی ترین حامیان قرارداد مایکروسافت با اکتیویژن بلیزارد است. تیم سبز در بخشی از بیانیه مطبوعاتی با بیان اینکه بسته شدن قرارداد بین مایکروسافت و اکتیویژن گزینه های موجود در اختیار گیمرها را افزایش می دهد و نگرانی های انویدیا را برطرف می کند، می گوید: در این راستا انویدیا حمایت کامل خود را از دریافت تاییدیه از نهادهای نظارتی اعلام می کند.
همکاری مایکروسافت و انویدیا زمانی در رسانه ها منتشر شد که همین چند ساعت پیش ردموندی قراردادی 10 ساله با نینتندو امضا کرد تا بازی های Call of Duty را به کنسول های این شرکت اضافه کند. مایکروسافت قرارداد 10 ساله مشابهی را به سونی پیشنهاد داده است، اما سونی هنوز این قرارداد را امضا نکرده است. سونی به شدت با ادغام Activision با مایکروسافت مخالف است، زیرا میداند که امضای هر گونه قراردادی موقعیت مایکروسافت را در دادگاه تقویت میکند.
نهادهای نظارتی در اروپا و ایالات متحده معتقدند که مایکروسافت با خرید Activision رقابت در بازار بازی های ویدیویی را سرکوب می کند، اما مایکروسافت به شدت با این ادعا مخالف است. این شرکت با حمایت شرکت های فعال در صنعت بازی سعی در جذب نهادهای نظارتی دارد.