اولین شبکه ماهواره ای برای ارتباط بین ماه و زمین در دست ساخت است


لاکهید مارتین یک شرکت جدید به نام کرسنت اسپیس را تاسیس کرده است تا پیشرفت بزرگی در زیرساخت های ارتباطی ماه داشته باشد. هدف این شرکت ارائه سیستم های قابل اعتماد برای حضور طولانی مدت انسان در ماه است. اولین پروژه کرسنت اسپیس شبکه ماهواره ای پارسک است که ماه و زمین را از طریق صورت فلکی از ماهواره های کوچک قمری به هم متصل می کند. این شبکه امکان ارتباط بدون وقفه بین فضانوردان، تجهیزات و همکارانشان را در زمین فراهم می کند. علاوه بر این، پارسک به ناوبری کمک خواهد کرد. ویژگی ای که آن را به ابزاری ضروری برای ماموریت های بعدی ماه تبدیل می کند.

یکی از مهمترین مزایای PARSEC این است که مکان و مسیر دقیقی برای بازگشت به پایگاه برای فضانوردان فراهم می کند. این فناوری به حفظ ارتباط بین کاوشگران و زمین و تغییر مسیر فضاپیما کمک می کند. این فناوری همچنین برای کسانی که در ماه هستند مهم است و به خدمه مریخ نورد کمک می کند تا بدون نیاز به رانندگی در دهانه های خطرناک سیاره به خانه بازگردند.

گزارش کردن Gizmochina لاکهید مارتین قصد دارد اولین گره های پارسک کرسنت را تا سال 2025 عملیاتی کند و این شرکت ماهواره های مورد نیاز خود را ارائه خواهد کرد. برنامه آرتمیس ناسا تا اواخر سال 2024 به ماه پرواز نخواهد کرد و در اواخر سال 2025 فرود خواهد آمد. استارت آپ جدید لاکهید مارتین برای پشتیبانی از فرود آرتمیس ناسا بر روی ماه و سایر ماموریت های اکتشافی موقعیت خوبی دارد. جو لاندونمدیرعامل لاکهید مارتین اسپیس که قبلاً معاون فضایی این شرکت بود، نسبت به آینده این استارت آپ خوشبین است و امیدوار است که علاقه فزاینده شرکتش به مأموریت های ماه، آن را سودآور کند.

اقدام لاکهید مارتین برای ایجاد فضای کرسنت و پرتاب پارسک نشان دهنده پیشرفت قابل توجهی در توسعه زیرساخت های ارتباطی ماه است. حضور این شرکت در رقابت‌های مرتبط با فناوری‌های فضایی احتمالاً به نفع تلاش‌های خصوصی و ملی برای اکتشاف ماه خواهد بود زیرا این فناوری سیستم‌های ارتباطی و ناوبری قابل اعتمادی را برای مأموریت‌های ماه فراهم می‌کند.