یکی از رایج ترین قواعد ترکیب به عنوان اصل یک سوم شناخته می شود. این بدان معناست که وقتی افراد به تصاویر نگاه می کنند، قسمت های خاصی در کادر وجود دارد که چشم به سمت آنها کشیده می شود. تراز کردن سوژه در امتداد این خطوط، تصاویر شما را زیباتر می کند.
توجه داشته باشید که نباید فضای زیادی بین بالای سوژه و بالای کادر وجود داشته باشد، مگر اینکه اتفاقی در آن قسمت رخ دهد.
زاویه ای که در آن عکس می گیرید تفاوت زیادی در نتیجه ایجاد می کند. به عنوان مثال، اگر یک کودک کوچک از قد خود عکس بگیرد، شما یک عکس با زاویه بالا می گیرید و او باید به دوربین نگاه کند.
از طرف دیگر، اگر زانو بزنید و عکس را از سطح چشم کودک بگیرید، حتی با وجود یکسان بودن سوژه ها، تصویر نهایی به طور قابل توجهی متفاوت به نظر می رسد.
بهتر است چند عکس از زوایای پایین بگیرید. بنابراین تعیین کنید که سوژه شما چگونه و کجا باید در کادر باشد و سپس زاویه مناسبی را برای گرفتن عکس انتخاب کنید.
8. پشتیبان گیری نکردن از عکس ها
شاید برای شما هم پیش آمده باشد که عکس های مهمی را از گوشی خود پاک کرده باشید و دیگر نتوانید به آنها دسترسی داشته باشید. با برنامههایی مانند Google Photo در اندروید یا سرویسهای iCloud در گوشیهای آیفون، میتوانید تمام عکسها را در حافظه دستگاه در فضای ابری ذخیره کنید تا در صورت حذف، همچنان به آنها دسترسی داشته باشید.
برای این منظور باید همگام سازی خودکار تصاویر در سرورهای ابری گوشی خود را فعال کنید. علاوه بر این، می توانید عکس های خود را روی هارد یا فلش دیسک دیگری کپی کنید. همچنین توصیه میکنیم برای پشتیبانگیری از عکسهای خود، مقاله خدمات ابری برتر ما را بررسی کنید.
9. عکس های تار
یکی از رایج ترین مشکلاتی که عکاسان آماتور گوشی های هوشمند با آن مواجه هستند، تار شدن تصاویر است. این افراد عکس مورد نظر خود را ضبط می کنند و سپس با مشاهده آن متوجه می شوند که همه چیز تار و تار است.