مفهوم “Internet kill switch” جدید نیست و به طور کلی به یک مکانیسم واحد برای خاموش کردن تمام ترافیک اینترنت اشاره دارد. مفهوم سوئیچ مرگ اینترنتی مبتنی بر ایجاد یک اتاق کنترل است که از نظر تئوری قطع شبکه وب را ممکن می سازد.
دولت ها نشان داده اند که توانایی قطع کامل اینترنت را دارند. در دهه های اخیر قطعی اینترنت نه تنها در ایران بلکه در کشورهای دیگر مانند چین، مصر، هند و ترکیه نیز رخ داده است.
در سال 2009، چین به طور کامل اینترنت را در منطقه سین کیانگ قطع کرد. در سال 2011، دولت مصر دستور قطع کامل اینترنت را صادر کرد که این امر امکان تبادل ترافیک اینترنتی را برای همه ISPها غیرممکن کرد. مصر طی دو ساعت تمام ترافیک را متوقف کرد. ترکیه در سال 2016 قانون جدیدی را وضع کرد که بر اساس آن دولت مجاز است در مواقع ضروری اینترنت را به طور کامل یا جزئی قطع کند.
چشم انداز جنگ سایبری در دهه 2000، گروهی از مقامات آمریکایی را بر آن داشت تا لایحه ای برای کنترل اینترنت تهیه کنند، اما استفاده از مفهوم «کشتن اینترنت» در سراسر جهان باعث انتقادات زیادی در ایالات متحده شد.
در دو نوبت، یکی در سال 1934 و دیگری در سال 1996، آمریکا لایحه هایی را برای کنترل بیشتر بر اینترنت ارائه کرد، اما هیچ یک از این قوانین آمریکا را قادر به قطع اینترنت جهانی نمی کند.
قانون ارتباطات آمریکا که در سال 1934 تدوین شد، هنوز پس از 89 سال پایه و اساس سیاست های ارتباطی ایالات متحده را تشکیل می دهد. این قانون از زمان تصویب تاکنون بارها اصلاح و به روز شده است.
بخش 706 قانون ارتباطات ایالات متحده به رئیس جمهور این امکان را می دهد که در صورت شناسایی خطر جنگ، «هر گونه تأسیسات یا ایستگاه ارتباطی سیمی» را تعطیل یا کنترل کند. با توجه به استقرار سیستم های بی سیم، تعلیق خدمات در “جنگ یا تهدید جنگ” و همچنین “وضعیت های خطر عمومی” مجاز است، اما فقط در ایالات متحده. در هیچ بخشی از قانون مورد بحث هیچ اشاره ای به قطع اینترنت در سراسر جهان نشده است و آمریکا اساساً این توانایی را ندارد.
سناتور جو لیبرمن وی در سال 2010 لایحه «حفاظت از فضای سایبری به عنوان یک سرمایه ملی» را ارائه کرد. این لایحه بحثبرانگیز که رسانهها آن را «لایحه سوئیچ کش» میشناسند، در صورت تبدیل شدن به قانون، به رئیسجمهور آمریکا اختیارات فوقالعادهای در اینترنت میدهد. سایر بخشهای این لایحه بر ایجاد دفتر سیاستگذاری فضای مجازی متمرکز بود.
اتحادیه آزادی های مدنی آمریکا در نامه ای به سناتور لیبرمن که توسط چندین سازمان جامعه مدنی دیگر امضا شد، از این لایحه انتقاد کرد. در نتیجه انتقادها، سناتور لیبرمن گفت هیچ برنامه ای برای ایجاد سوئیچ کشتن وجود ندارد: «رئیس جمهور هرگز کنترل را به دست نمی گیرد. دولت هرگز نباید اینترنت را در اختیار بگیرد». لایحه حمایت از فضای مجازی به عنوان سرمایه ملی رای نیاورد و منقضی شد.
ابهام در نام نماد
اینترنت یک شبکه جهانی است که از شبکه های مستقل متعددی تشکیل شده است و هیچ دفتر مرکزی ندارد. با این حال، جنبه های فنی، سیاست های زیرساخت و فضاهای نام اصلی (نیمه فضاها) اینترنت توسط ICANN مدیریت می شود.
آیکون یک سازمان غیرانتفاعی است که وظیفه آن هماهنگی نگهداری و بهره برداری از پایگاه های اطلاعاتی مربوط به فضای نام و فضای شماره است. آیکون موظف است از عملکرد ایمن و پایدار شبکه اطمینان حاصل کند. آیکون همچنین تعمیر و نگهداری فنی مخزن آدرس اینترنتی مرکزی را انجام می دهد. سازمان آیکون همچنین تخصیص نام دامنه و آدرس پروتکل اینترنت را مدیریت می کند و ارتباط بین کاربر و سایت مقصد را امکان پذیر می کند.
ایکان قبلا یک قرارداد تجاری با وزارت بازرگانی ایالات متحده داشت، اما این قرارداد در سال 2016 منقضی شد. . آیکون قبلاً روشن کرده بود که نمی تواند محتوای اینترنتی را دستکاری یا تعدیل کند.