آموزش طراحی وردپرس با ژاکت (مرجع قالب و افزونه وردپرس)


کاربر پسند

وردپرس رابط کاربری کاربرپسندی دارد و کار با آن بسیار آسان است، بنابراین حتی اگر مهارت و تجربه زیادی ندارید، می توانید به راحتی وب سایت خود را با استفاده از وردپرس طراحی و مدیریت کنید.

امکان سفارشی سازی (شخصی سازی)

وردپرس تم ها و افزونه های زیادی را در اختیار شما قرار می دهد تا بتوانید با توجه به پروژه شخصی خود یک وب سایت منحصر به فرد و حرفه ای طراحی کنید.

محیط سئو دوستانه

وردپرس دارای یک محیط سئو دوستانه است که کیفیت وب سایت شما را بهبود می بخشد. در واقع این ویژگی وردپرس بازدید از وب سایت شما را برای موتورهای جستجو آسان تر می کند.

طراحی تعاملی

بسیاری از تم های وردپرس به گونه ای طراحی شده اند که پاسخگو باشند. این بدان معنی است که وب سایت شما در هر دستگاهی، از رایانه گرفته تا دستگاه های تلفن همراه، یکسان به نظر می رسد و وردپرس آن را همانطور که وب سایت طراحی شده است، نمایش می دهد.

● امنیت بالا

با توجه به اینکه وردپرس دائما در حال به روز رسانی است و افزونه های زیادی برای حفظ امنیت آن طراحی شده است، می توانید با خیال راحت و بدون دغدغه امنیتی وب سایت خود را در محیط وردپرس طراحی و مدیریت کنید.

به طور کلی وردپرس پلتفرمی انعطاف پذیر، کاربرپسند و مقرون به صرفه را در اختیار شما قرار می دهد تا بتوانید بدون نگرانی وب سایت خود را طراحی و مدیریت کنید.

دلایل استفاده از وردپرس برای طراحی سایت

وردپرس بهترین و ساده ترین گزینه برای طراحی سایت است. چه به دنبال پلتفرم مناسب برای طراحی وب سایت یا وبلاگ شخصی خود باشید یا بخواهید کسب و کار خود را در محیط اینترنت توسعه دهید، 6 دلیل مهم وجود دارد که چرا باید وردپرس را برای این کار انتخاب کنید:

1. انعطاف پذیری محیط وردپرس

وردپرس به عنوان یک پلتفرم وبلاگ نویسی شروع به کار کرد، اما امروزه به یکی از بزرگترین پلتفرم های مدیریت وب سایت در جهان تبدیل شده است. پس از نصب وردپرس می توانید از بین هزاران قالب از پیش ساخته شده گزینه مورد نظر خود را انتخاب کنید.

2. صرفه جویی در زمان

با استفاده از وردپرس می توانید وب سایت خود را در کمترین زمان ممکن به روز کنید. زیرا افزونه های وردپرس در عرض چند ثانیه نصب و فعال می شوند.

3. صرفه جویی در هزینه ها

ممکن است برای خرید هاست، دامنه و احتمالا قالب و افزونه نیاز به هزینه داشته باشید، اما با توجه به رایگان بودن پلتفرم وردپرس، استفاده از آن بسیار مقرون به صرفه است و نیازی به پرداخت هزینه برای ارتقای آن ندارید.

4. کاربر پسند

برای استفاده از وردپرس نیازی به متخصص برنامه نویسی ندارید و با کمی دانش در مورد کامپیوتر و اینترنت می توانید به راحتی وب سایت خود را طراحی کنید.

5. جامعه کاربری بزرگ

با توجه به اینکه میلیون ها نفر در سراسر جهان از وردپرس استفاده می کنند، اگر در طراحی یا مدیریت وب سایت خود با مشکلی مواجه شدید، می توانید با یک جستجوی ساده در اینترنت مشکل خود را حل کنید.

6. حفظ امنیت وب سایت

اگر از وردپرس استفاده می کنید، نگران ایمن نگه داشتن وب سایت خود نباشید. زیرا وردپرس با به روز رسانی مداوم و منظم امنیت وب سایت شما را تضمین می کند. همچنین می توانید افزونه های رایگان ارائه شده توسط وردپرس را نصب کنید.

مراحل طراحی سایت

اکنون که با مزایای مهم و ارزشمند طراحی وب سایت با وردپرس آشنا شدید، می خواهیم نحوه راه اندازی و مدیریت وب سایت با استفاده از این پلتفرم محبوب را به شما آموزش دهیم:

مرحله اول: خرید هاست و دامنه

اولین قدم برای طراحی سایت، خرید هاست است. هاست بستری امن برای میزبانی وب سایت خود در اختیار شما قرار می دهد. در واقع یک سرویس میزبانی فایل های مربوط به وب سایت شما را ذخیره کرده و از طریق اینترنت در اختیار کاربران قرار می دهد. هاست انواع مختلفی دارد: هاست اشتراکی، هاست اختصاصی و میزبانی مدیریت شده.

مرحله بعدی خرید دامنه است. دامنه در واقع آدرس وب سایت شما (URL) است که کاربران برای دسترسی به وب سایت شما از آن استفاده می کنند. دامنه هر وب سایت دارای یک آدرس منحصر به فرد و منحصر به فرد است و از آنجایی که نشان دهنده هویت منحصر به فرد وب سایت شما در اینترنت است، انتخاب یک دامنه به یاد ماندنی و قابل تایپ به محبوبیت وب سایت شما کمک زیادی می کند.

مرحله دوم: انتخاب قالب و افزونه

هنگامی که وردپرس را روی هاست خود نصب کردید، تم وردپرسی را انتخاب کنید که با هدف و سبک وب سایت شما مطابقت داشته باشد. سپس از گزینه های سفارشی سازی آن برای سفارشی کردن طرح، رنگ و نوع فونت با توجه به برند خود استفاده کنید. به این ترتیب دیگر نیازی به تنظیمات مجدد برای هر یک از صفحات وب سایت ندارید. قالب های وردپرس انواع مختلفی دارند که بر اساس معیارهایی مانند قیمت و کاربرد دسته بندی می شوند. قالب های چند منظوره و قالب های فروشگاهی رایج ترین دسته ها هستند. انتخاب هر یک از آنها به نوع استفاده مصرف کننده بستگی دارد.

پس از انتخاب قالب، افزونه وردپرس مورد نیاز خود را نصب و فعال کنید. انجام این کار به شما کمک می کند تا ویژگی های مختلفی را به وب سایت وردپرس خود اضافه کنید.

آموزش وردپرس با ژاکت